Denizlispor Yeni Malatyaspor hazırlıklarını tamamladı

SPOR 29.02.2020 - 14:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlispor Yeni Malatyaspor hazırlıklarını tamamladı

Süper Lig’in 24. haftasında Yukatel Denizlispor evinde oynayacağı BtcTurk Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenman ile tamamladı.   Denizlispor Pazar günü saat 13.30’da Denizli Atatürk Stadyumu’nda oynayacağı BtcTurk Yeni maçının hazırlıklarını bugün Denizli Atatürk Stadyumu'nda yaptığı antrenman ile tamamlayarak gerçekleştirdi. Teknik Direktör Bülent Uygun yönetiminde koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan idman, pas çalışmalarıyla devam ederek taktik antrenman ile sona erdi. Antrenman sonrası, İdlib’de hain saldırı sonrası şehit olan 33 askerimiz için yeşil-siyahlı ekip Türk Bayrağı ile poz verdi.   Tedavileri devam eden Tiago Lopes, Kibong Mbamba ve Zakarya Bergdich fizyoterapistlerimiz eşliğinde takımımızdan ayrı olarak çalıştı.   Lig’de puanları eşit olan 12.sırada yer alan Yeni Malatyaspor ile 13. sırada yer alan Denizlispor’un 24 puanı bulunuyor.

Süper Lig’in 24. haftasında Yukatel Denizlispor evinde oynayacağı BtcTurk Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenman ile tamamladı.

 

Denizlispor Pazar günü saat 13.30’da Denizli Atatürk Stadyumu’nda oynayacağı BtcTurk Yeni maçının hazırlıklarını bugün Denizli Atatürk Stadyumu'nda yaptığı antrenman ile tamamlayarak gerçekleştirdi. Teknik Direktör Bülent Uygun yönetiminde koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan idman, pas çalışmalarıyla devam ederek taktik antrenman ile sona erdi. Antrenman sonrası, İdlib’de hain saldırı sonrası şehit olan 33 askerimiz için yeşil-siyahlı ekip Türk Bayrağı ile poz verdi.

 

Tedavileri devam eden Tiago Lopes, Kibong Mbamba ve Zakarya Bergdich fizyoterapistlerimiz eşliğinde takımımızdan ayrı olarak çalıştı.

 

Lig’de puanları eşit olan 12.sırada yer alan Yeni Malatyaspor ile 13. sırada yer alan Denizlispor’un 24 puanı bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.