Denizlispor, Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor

SPOR 02.11.2020 - 17:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlispor, Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor

Süper Lig'de 7. haftayı bay geçen yeşil-siyahlı ekip, 8. haftada deplasmada karşılacağı Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarına devam ediyor.   Haluk Ulusoy Tesisleri'nde teknik direktör Robert Prosinecki yönetimindeki antrenmanda yeşil-siyahlı futbolcular koşu ve ısınmanın ardından pas çalışması gerçekleştirdi. Beşiktaş maçında sol kasığında yırtık tespit edilen ve 2 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtilen Mustafa Yumlu'nun tedavisi sürüyor.   Sakatlıkları devam eden Sakıb Aytaç ve Özgür Çek ise fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı çalışma yaptı.   Yaklaşık 1 saat süren idman çift kale maçla tamamlandı.  

Süper Lig'de 7. haftayı bay geçen yeşil-siyahlı ekip, 8. haftada deplasmada karşılacağı Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarına devam ediyor.

 

Haluk Ulusoy Tesisleri'nde teknik direktör Robert Prosinecki yönetimindeki antrenmanda yeşil-siyahlı futbolcular koşu ve ısınmanın ardından pas çalışması gerçekleştirdi. Beşiktaş maçında sol kasığında yırtık tespit edilen ve 2 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtilen Mustafa Yumlu'nun tedavisi sürüyor.

 

Sakatlıkları devam eden Sakıb Aytaç ve Özgür Çek ise fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı çalışma yaptı.

 

Yaklaşık 1 saat süren idman çift kale maçla tamamlandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.