Denizlispor yeni sezon hazırlıklarına başladı

SPOR 11.08.2020 - 12:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlispor yeni sezon hazırlıklarına başladı

Yeni sezon hazırlıkları için toplanan Denizlispor, sezon öncesi rutin sağlık kontrollerinden de geçmeye başladı.   Yukatel Denizlispor, Süper Lig 2022-2021 Sezonu için dün akşam Haluk Ulusoy Tesislerinde toplanarak yeni sezon hazırlıklarına başladı.   Futbolcular, günün ilk idmanını düz koşu yaparak tamamladı. Yeni sezon öncesi sağlık kontrollerinden de geçmeye başlayan futbolcular, Denizli Özel Cerrahi Hastanesinden gelen ekipler tarafından tesislerde kan testi yaptırdı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında gruplar halinde aynı hastanede sağlık kontrollerinden geçmeye devam edecek.  

Yeni sezon hazırlıkları için toplanan Denizlispor, sezon öncesi rutin sağlık kontrollerinden de geçmeye başladı.

 

Yukatel Denizlispor, Süper Lig 2022-2021 Sezonu için dün akşam Haluk Ulusoy Tesislerinde toplanarak yeni sezon hazırlıklarına başladı.

 

Futbolcular, günün ilk idmanını düz koşu yaparak tamamladı. Yeni sezon öncesi sağlık kontrollerinden de geçmeye başlayan futbolcular, Denizli Özel Cerrahi Hastanesinden gelen ekipler tarafından tesislerde kan testi yaptırdı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında gruplar halinde aynı hastanede sağlık kontrollerinden geçmeye devam edecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.