Denizlispor yeni stadyumuna mı kavuşuyor?

SPOR 11.03.2018 - 13:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor yeni stadyumuna mı kavuşuyor?

Denizli’de uzun süredir yenilenmesi gündemde olan Denizli Atatürk Stadyumu için ilk adım atıldı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 222 Dev Projesi içerisinde yer alan 40 bin kişilik Şehir Stadyumu için bugün bir gelişme yaşandı.   Uzun süredir yapılması gündemde olan saha için bugün oynanacak Denizlispor-Erzurumspor maçı öncesi, Gençlik ve Spor Bakanlığında görevli İnşaat Mühendisi Dursun Türk, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ile birlikte sahada inceleme yaptı.   İnceleme yaptıklarını sosyal medya hesabından paylaşan Türk’ün bu paylaşımı Denizli’de yeni bir heyecana neden oldu. Ardından aynı paylaşımı Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla “Yeni Heyacan” başlığı ile paylaştı. Daha önce de 40 bin kişilik stadyum için çalışmalara başlanacağı konusunda dedikoduların dolaştığı şehirde yeni stat dedikoduları gerçek çıkacağa benziyor.   Görüşmede sahada çalışmaların sezon sonu itibariyle başlaması için fikir alış verişinde bulunulduğu öğrenildi.    

Denizli’de uzun süredir yenilenmesi gündemde olan Denizli Atatürk Stadyumu için ilk adım atıldı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 222 Dev Projesi içerisinde yer alan 40 bin kişilik Şehir Stadyumu için bugün bir gelişme yaşandı.

 

Uzun süredir yapılması gündemde olan saha için bugün oynanacak Denizlispor-Erzurumspor maçı öncesi, Gençlik ve Spor Bakanlığında görevli İnşaat Mühendisi Dursun Türk, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ile birlikte sahada inceleme yaptı.

 

İnceleme yaptıklarını sosyal medya hesabından paylaşan Türk’ün bu paylaşımı Denizli’de yeni bir heyecana neden oldu. Ardından aynı paylaşımı Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla “Yeni Heyacan” başlığı ile paylaştı. Daha önce de 40 bin kişilik stadyum için çalışmalara başlanacağı konusunda dedikoduların dolaştığı şehirde yeni stat dedikoduları gerçek çıkacağa benziyor.

 

Görüşmede sahada çalışmaların sezon sonu itibariyle başlaması için fikir alış verişinde bulunulduğu öğrenildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.