Denizlispor yoluna İldiz ile devam edecek!

SPOR 12.10.2018 - 16:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor yoluna İldiz ile devam edecek!

Denizlispor yollarını ayırdığı Osman Özköylü’nün ardından bir süredir aradığı teknik direktörte karar kıldı. Denizlispor tecrübeli çalıştırıcı Yücel İldiz ile anlaşma sağladı.   Denizlispor komitesi Başkan Mustafa Üstek, Başkan Yardımcısı Taner Atilla ve Futbol şube sorumlusu Ali Fırat ile birlikte İstanbul’a giderek tecrübeli teknik adamla görüştü. Denizlispor teknik direktörlük görevi için Yücel İldiz ile Başkan Mustafa Üstek arasında yapılan görüşmeler olumlu sonuçlandığı ve prensip anlaşmasına varıldığı ifade edildi. Yücel İldiz'in Pazartesi günü Denizli'ye gelerek Denizlispor ile resmi sözleşme imzalaması bekleniyor. 2017-2018 sezonunda  Eskişehirspor’u çalıştıran 65 yaşındaki tecrübeli teknik adam bu sezon hiçbir kulüple anlaşma sağlayamamıştı.   23 Yıllık Tecrübe   1995/96 sezonunda Adana Demirspor ile teknik direktörlük kariyerine başlayan İldiz sırasıyla Şanlıurfa, Malatyaspor, Hatayspor, Malatyaspor, Mersin İdman Yurdu, Orduspor, Samsunspor, Orduspor, Karabükspor, Adana Demirspor, Yeni Malatyaspor, Karabükspor, Giresunspor ve son olarak Eskişehirspor’da teknik direktörlük görevini yürütmüştü.

Denizlispor yollarını ayırdığı Osman Özköylü’nün ardından bir süredir aradığı teknik direktörte karar kıldı. Denizlispor tecrübeli çalıştırıcı Yücel İldiz ile anlaşma sağladı.

 

Denizlispor komitesi Başkan Mustafa Üstek, Başkan Yardımcısı Taner Atilla ve Futbol şube sorumlusu Ali Fırat ile birlikte İstanbul’a giderek tecrübeli teknik adamla görüştü. Denizlispor teknik direktörlük görevi için Yücel İldiz ile Başkan Mustafa Üstek arasında yapılan görüşmeler olumlu sonuçlandığı ve prensip anlaşmasına varıldığı ifade edildi. Yücel İldiz'in Pazartesi günü Denizli'ye gelerek Denizlispor ile resmi sözleşme imzalaması bekleniyor. 2017-2018 sezonunda  Eskişehirspor’u çalıştıran 65 yaşındaki tecrübeli teknik adam bu sezon hiçbir kulüple anlaşma sağlayamamıştı.

 

23 Yıllık Tecrübe

 

1995/96 sezonunda Adana Demirspor ile teknik direktörlük kariyerine başlayan İldiz sırasıyla Şanlıurfa, Malatyaspor, Hatayspor, Malatyaspor, Mersin İdman Yurdu, Orduspor, Samsunspor, Orduspor, Karabükspor, Adana Demirspor, Yeni Malatyaspor, Karabükspor, Giresunspor ve son olarak Eskişehirspor’da teknik direktörlük görevini yürütmüştü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.