Denizlispor Yöneticisi'nden Hayır Yemeği

SPOR 01.04.2017 - 13:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor Yöneticisi'nden Hayır Yemeği

Denizli’nin tanınmış işadamlarından Kemal Özdemir ve Denizlispor’un başkan yardımcısı oğlu Cahit Özdemir, hayır yemeği verdi.

Denizli’nin tanınmış işadamlarından Kemal Özdemir ve Denizlispor’un başkan yardımcısı oğlu Cahit Özdemir, bin 500 kişiye hayır yemeği verdi. Hacıeyüplü’de bulunan Nesser Tekstil’de verilen yemeğe protokol mensupları, Denizlispor yöneticileri ve davetliler katıldı.   Her yıl dostlarla bir araya gelmek için böyle bir yemek tertip ettiklerini ifade eden Denizlispor başkan yardımcısı Cahit Özdemir, bu geleneği sürdüreceklerini kaydetti. Özdemir, “Bizi yalnız bırakmayan dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Hacı babam Kemal Özdemir ile bu hayır yemeğini her yıl yapıyoruz” dedi. Yemeğin yanı sıra keşkek de ikram edilen organizasyonda keyifli sohbetler yapıldı. Protokol ve Denizlispor yönetimi de sohbet etme imkanı buldu.   
Denizli’nin tanınmış işadamlarından Kemal Özdemir ve Denizlispor’un başkan yardımcısı oğlu Cahit Özdemir, hayır yemeği verdi.

Denizli’nin tanınmış işadamlarından Kemal Özdemir ve Denizlispor’un başkan yardımcısı oğlu Cahit Özdemir, bin 500 kişiye hayır yemeği verdi. Hacıeyüplü’de bulunan Nesser Tekstil’de verilen yemeğe protokol mensupları, Denizlispor yöneticileri ve davetliler katıldı.

 

Her yıl dostlarla bir araya gelmek için böyle bir yemek tertip ettiklerini ifade eden Denizlispor başkan yardımcısı Cahit Özdemir, bu geleneği sürdüreceklerini kaydetti. Özdemir, “Bizi yalnız bırakmayan dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Hacı babam Kemal Özdemir ile bu hayır yemeğini her yıl yapıyoruz” dedi. Yemeğin yanı sıra keşkek de ikram edilen organizasyonda keyifli sohbetler yapıldı. Protokol ve Denizlispor yönetimi de sohbet etme imkanı buldu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.