Denizlispor Yönetimi Baklan'da...

SPOR 24.11.2018 - 10:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor Yönetimi Baklan'da...

Denizlispor Başkanı Ali Çetin ve Yönetim Kurulu Üyeleri ziyaretlerini sürdürüyor.   Denizlispor Başkanı Ali Çetin ve Başkan Yardımcısı Taner Atilla ile Asbaşkan İsmail Bay protokol ziyaretleri kapsamında Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever'i makamında ziyaret ederek, ismini taşıyan formayı hediye etti.     İlçe belediyelere ziyaretlerinin süreceğini belirten Başkan Ali Çetin, "Şampiyonluk havasına giren bir şehir var. Bu atmosferin ilçelerde de yaşanmasını istiyor, ilçelerde yaşayan taraftarlarımızın da takımımızı benimsemesini istiyoruz. Birlik olduğumuz zaman başarı gelecektir" dedi.     Ziyaretten son derece memnun olduklarını belirten Baklan Belediye Başkanı Yurtsever ise, "Takımımızın gidişatı tüm şehrimizde heyecan uyandırdı. Bizlerde ilçemiz adına elimizden geleni yapacağız. Bu takım bu şehrin takımı. Yöneticilerimize emekleri için çok teşekkür ediyorum" dedi.    

Denizlispor Başkanı Ali Çetin ve Yönetim Kurulu Üyeleri ziyaretlerini sürdürüyor.

 

Denizlispor Başkanı Ali Çetin ve Başkan Yardımcısı Taner Atilla ile Asbaşkan İsmail Bay protokol ziyaretleri kapsamında Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever'i makamında ziyaret ederek, ismini taşıyan formayı hediye etti.

 

 

İlçe belediyelere ziyaretlerinin süreceğini belirten Başkan Ali Çetin, "Şampiyonluk havasına giren bir şehir var. Bu atmosferin ilçelerde de yaşanmasını istiyor, ilçelerde yaşayan taraftarlarımızın da takımımızı benimsemesini istiyoruz. Birlik olduğumuz zaman başarı gelecektir" dedi.

 

 

Ziyaretten son derece memnun olduklarını belirten Baklan Belediye Başkanı Yurtsever ise, "Takımımızın gidişatı tüm şehrimizde heyecan uyandırdı. Bizlerde ilçemiz adına elimizden geleni yapacağız. Bu takım bu şehrin takımı. Yöneticilerimize emekleri için çok teşekkür ediyorum" dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.