Denizlispor Yönetimi, Giresunspor maçında tribünde olacak

SPOR 23.11.2018 - 10:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor Yönetimi, Giresunspor maçında tribünde olacak

Denizlispor Yönetim Kurulu, Pazar günü oynanacak Giresunspor müsabakasını taraftarlarla birlikte izleme kararı aldı.   Başkan Ali Çetin ve Yönetim Kurulu Üyeleri Taraftarlarla Birlikte Maç İzleyecek!     Başkan Ali Çetin'in önderliğinde yönetim kurulunun oybirliği ile aldığı karar sonucunda Çetin ve Yönetim Kurulu üyeleri Giresunspor maçını tribünde taraftarlar ile birlikte takip edecek. Protokol tribününde kalacak nöbetçi yönetim kurulu üyeleri haricinde tüm yöneticiler taraftarlar ile omuz omuza maç seyrederek, takımı tribünlerden destekleyecek.

Denizlispor Yönetim Kurulu, Pazar günü oynanacak Giresunspor müsabakasını taraftarlarla birlikte izleme kararı aldı.

 

Başkan Ali Çetin ve Yönetim Kurulu Üyeleri Taraftarlarla Birlikte Maç İzleyecek!

 

 

Başkan Ali Çetin'in önderliğinde yönetim kurulunun oybirliği ile aldığı karar sonucunda Çetin ve Yönetim Kurulu üyeleri Giresunspor maçını tribünde taraftarlar ile birlikte takip edecek.

Protokol tribününde kalacak nöbetçi yönetim kurulu üyeleri haricinde tüm yöneticiler taraftarlar ile omuz omuza maç seyrederek, takımı tribünlerden destekleyecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.