Denizlispor Yönetimi'nden Başkan Gürlesi'ne ziyaret

SPOR 19.07.2017 - 14:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor Yönetimi'nden Başkan Gürlesi'ne ziyaret

Denizlispor Yönetim Kurulu kurum ziyaretlerine ve takım için destek olmaları konusunda görüşmelerine devam ediyor. Bugünkü destek ziyaretleri Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin oldu.

Başkan Mustafa Üstek ve Yönetim Kurulu üyeleri, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’i makamında ziyaret ederek takım hakkında genel bilgiler verdi, destek sözü aldı.   Takıma olan desteklerinden dolayı  Başkan Gürlesin'e teşekkür eden Başkan Mustafa Üstek; “Denizlispor  için yoğun bir mesai harcayarak hem mali hem de sportif başarı için elimizden geleni yapıyoruz. Denizlispor'da şeffaf bir yönetim anlayışını benimseyerek, halkımızla barışarak tekrardan eski başarılı günlerimize dönmek istiyoruz” dedi. Görüşme sırasında Başkan Üstek, Başkan Gürlesin'e, Hüseyin Gürlesin yazılı 20 numaralı forma hediye etti.   Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek ve yönetim kurulu üyelerine tek tek teşekkür etti. “Denizlispor Denizli için önemli bir marka” diyen Başkan Gürlesin, “Denizlili bir vatandaş olarak Denizlispor’u Süper Lig’de görmek istiyoruz. Yeni yönetimin bu başarıya imza atacağına inanıyorum. Denizlispor kulübü tarihinde olduğu gibi yine Süper Lig’e yakışan bir kulüp. Pamukkale Belediyesi olarak biz de birçok konuda sportif faaliyetlere destek veriyoruz ve çeşitli sportif faaliyetler yapıyoruz. Belediyemiz bünyesinde her sene önemli başarılara imza atan bedensel engelli basketbol takımımız var. İlçe sınırlarımız içindeki 68 mahalle arasında geleneksel hale getirdiğimiz ve senede iki kere düzenlediğimiz futbol turnuvası var. Pamukkale Belediyesi olarak spor yapan, sağlıklı büyüyen nesiller oluşsun istiyoruz. Bu nedenle sporun birçok alanında desteklerimiz sürüyor. Gerek spor turnuvaları düzenleyerek, gerek amatör spor takımlarımıza malzeme desteğini sürdürerek, kurumumuzda benzer etkinlikleri teşvik ederek spor yapmak isteyen her kesimin önünü açıyoruz. Amacımız, spor yaparak kötü alışkanlıklardan ve kötü arkadaşlardan uzak duran ve sağlıklı bireylerin topluma kazandırılmasına yardımcı olmaktır. Denizlispor için de üzerimize ne görev düşüyorsa yapmaya hazırız. Bu takım hepimizin” diye konuştu.
Denizlispor Yönetim Kurulu kurum ziyaretlerine ve takım için destek olmaları konusunda görüşmelerine devam ediyor. Bugünkü destek ziyaretleri Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin oldu.

Başkan Mustafa Üstek ve Yönetim Kurulu üyeleri, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’i makamında ziyaret ederek takım hakkında genel bilgiler verdi, destek sözü aldı.

 

Takıma olan desteklerinden dolayı  Başkan Gürlesin'e teşekkür eden Başkan Mustafa Üstek; “Denizlispor  için yoğun bir mesai harcayarak hem mali hem de sportif başarı için elimizden geleni yapıyoruz. Denizlispor'da şeffaf bir yönetim anlayışını benimseyerek, halkımızla barışarak tekrardan eski başarılı günlerimize dönmek istiyoruz” dedi. Görüşme sırasında Başkan Üstek, Başkan Gürlesin'e, Hüseyin Gürlesin yazılı 20 numaralı forma hediye etti.

 

Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek ve yönetim kurulu üyelerine tek tek teşekkür etti. “Denizlispor Denizli için önemli bir marka” diyen Başkan Gürlesin, “Denizlili bir vatandaş olarak Denizlispor’u Süper Lig’de görmek istiyoruz. Yeni yönetimin bu başarıya imza atacağına inanıyorum. Denizlispor kulübü tarihinde olduğu gibi yine Süper Lig’e yakışan bir kulüp. Pamukkale Belediyesi olarak biz de birçok konuda sportif faaliyetlere destek veriyoruz ve çeşitli sportif faaliyetler yapıyoruz. Belediyemiz bünyesinde her sene önemli başarılara imza atan bedensel engelli basketbol takımımız var. İlçe sınırlarımız içindeki 68 mahalle arasında geleneksel hale getirdiğimiz ve senede iki kere düzenlediğimiz futbol turnuvası var. Pamukkale Belediyesi olarak spor yapan, sağlıklı büyüyen nesiller oluşsun istiyoruz. Bu nedenle sporun birçok alanında desteklerimiz sürüyor. Gerek spor turnuvaları düzenleyerek, gerek amatör spor takımlarımıza malzeme desteğini sürdürerek, kurumumuzda benzer etkinlikleri teşvik ederek spor yapmak isteyen her kesimin önünü açıyoruz. Amacımız, spor yaparak kötü alışkanlıklardan ve kötü arkadaşlardan uzak duran ve sağlıklı bireylerin topluma kazandırılmasına yardımcı olmaktır. Denizlispor için de üzerimize ne görev düşüyorsa yapmaya hazırız. Bu takım hepimizin” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.