Denizlispor Yönetimi'nden Başkan Örki'ye ziyaret

SPOR 13.04.2019 - 11:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor Yönetimi'nden Başkan Örki'ye ziyaret

Abalı Denizlispor Kulüp Başkanı Ali Çetin başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.   Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan Avni Örki, Abalı Denizlispor’un başarılarını takdir ettiğini belirterek Denizli’nin futbolda süper ligde temsil edilmesi gerektiğine inandığını belirtti.     Abalı Denizlispor’u yakından takip ettiğini belirten Örki, “Denizlispor’un geçmiş yıllarda gösterdiği başarıları hepimiz biliyoruz. Tekrar o günlere dönebilmek hepimizin hayalidir. Süper lig hedefine doğru emin adımlarla yürüyorsunuz. Bizler de üzerimize düşerek süper lig serüveninde Denizlispor’un yanında olacağız” dedi.     Abalı Denizlispor Kulüp Başkanı Ali Çetin ise tüm yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Başkan Örki’ye başarı dileklerini ileterek; “Protokolümüzün ve taraftarlarımızın desteği bizler için çok önemli. Futbolcularımız sahada, bizler ise yönetimde elimizden gelenin fazlasını ortaya koyuyoruz. Bütün sorunları tek tek aşarak bu günlere geldik ve inanıyorum ki başarılarımız katlanarak artacaktır” ifadelerini kullandı.   Abalı Denizlispor yönetim kurulu üyeleri daha sonra Başkan Avni Örki için özel olarak hazırlanmış imzalı formayı kendisine hediye ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.  

Abalı Denizlispor Kulüp Başkanı Ali Çetin başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan Avni Örki, Abalı Denizlispor’un başarılarını takdir ettiğini belirterek Denizli’nin futbolda süper ligde temsil edilmesi gerektiğine inandığını belirtti.

 

 

Abalı Denizlispor’u yakından takip ettiğini belirten Örki, “Denizlispor’un geçmiş yıllarda gösterdiği başarıları hepimiz biliyoruz. Tekrar o günlere dönebilmek hepimizin hayalidir. Süper lig hedefine doğru emin adımlarla yürüyorsunuz. Bizler de üzerimize düşerek süper lig serüveninde Denizlispor’un yanında olacağız” dedi.

 

 

Abalı Denizlispor Kulüp Başkanı Ali Çetin ise tüm yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Başkan Örki’ye başarı dileklerini ileterek; “Protokolümüzün ve taraftarlarımızın desteği bizler için çok önemli. Futbolcularımız sahada, bizler ise yönetimde elimizden gelenin fazlasını ortaya koyuyoruz. Bütün sorunları tek tek aşarak bu günlere geldik ve inanıyorum ki başarılarımız katlanarak artacaktır” ifadelerini kullandı.

 

Abalı Denizlispor yönetim kurulu üyeleri daha sonra Başkan Avni Örki için özel olarak hazırlanmış imzalı formayı kendisine hediye ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.