Denizlispor Yönetimi taviz vermeyecek

SPOR 03.07.2017 - 11:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor Yönetimi taviz vermeyecek

Denizlispor yönetimi yeni sezonda disiplinden taviz vermeyecek. Başkan Yardımcısı Ahmet Selvi, prim ve ceza yönetmeliğini belirlediklerini açıkladı.

Denizlispor yönetimi yeni sezonda disiplinden taviz vermeyecek. Başkan Yardımcısı Ahmet Selvi, prim ve ceza yönetmeliğini belirlediklerini açıkladı.   Denizlispor Kulübü'nün daha kurumsal bir yapıya kavuşması için  adımlar attıklarını ifade eden başkan yardımcısı Selvi, futbolcuların sarı karttan kırmızı karta, hakeme tepkiden saha içi-dışı davranışları ve galibiyet primlerine kadar her şeyin sözleşmelerinde bulunduğunu belirtti.   YENİ SEZONDA DİSİPLİNE OLACAĞIZ Rakamların net belli olmamasıyla birlikte ağır cezaların olduğunu belirten Selvi, “Önümüzdeki sezon her şeyin disiplinli ve güzel olmasını istediğimiz için gerekli önlemleri aldık. Kulübün daha kurumsal bir yapıya kavuşmasını istiyoruz. Yeni sezonda sportif başarıyla birlikte, mali disiplinden de taviz vermeden kendimize tek maçlık hedefler koyacağız.   DENİZLİSPOR'U GÜZEL GÜNLER BEKLİYOR Teknik heyet ve geçen yıldan bildiğimiz oyuncularımıza da güveniyoruz. Denizlispor’u güzel günler bekliyor” dedi. Selvi, forma konusunu da çözdüklerini ve taraftarın da seçtiği toplamda 4 çeşit formanın bir hafta içinde geleceğini kaydetti. Yeşil siyahlılar bu arada yeni sezon hazırlıklarını teknik direktör Yusuf Şimşek önderliğinde tesislerde sürdürüyor. Bu arada Veli Acar 1 yıllık sözleşmeyi imzaladı. 
Denizlispor yönetimi yeni sezonda disiplinden taviz vermeyecek. Başkan Yardımcısı Ahmet Selvi, prim ve ceza yönetmeliğini belirlediklerini açıkladı.

Denizlispor yönetimi yeni sezonda disiplinden taviz vermeyecek. Başkan Yardımcısı Ahmet Selvi, prim ve ceza yönetmeliğini belirlediklerini açıkladı.

 

Denizlispor Kulübü'nün daha kurumsal bir yapıya kavuşması için  adımlar attıklarını ifade eden başkan yardımcısı Selvi, futbolcuların sarı karttan kırmızı karta, hakeme tepkiden saha içi-dışı davranışları ve galibiyet primlerine kadar her şeyin sözleşmelerinde bulunduğunu belirtti.

 

YENİ SEZONDA DİSİPLİNE OLACAĞIZ

Rakamların net belli olmamasıyla birlikte ağır cezaların olduğunu belirten Selvi, “Önümüzdeki sezon her şeyin disiplinli ve güzel olmasını istediğimiz için gerekli önlemleri aldık. Kulübün daha kurumsal bir yapıya kavuşmasını istiyoruz. Yeni sezonda sportif başarıyla birlikte, mali disiplinden de taviz vermeden kendimize tek maçlık hedefler koyacağız.

 

DENİZLİSPOR'U GÜZEL GÜNLER BEKLİYOR

Teknik heyet ve geçen yıldan bildiğimiz oyuncularımıza da güveniyoruz. Denizlispor’u güzel günler bekliyor” dedi. Selvi, forma konusunu da çözdüklerini ve taraftarın da seçtiği toplamda 4 çeşit formanın bir hafta içinde geleceğini kaydetti. Yeşil siyahlılar bu arada yeni sezon hazırlıklarını teknik direktör Yusuf Şimşek önderliğinde tesislerde sürdürüyor. Bu arada Veli Acar 1 yıllık sözleşmeyi imzaladı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.