Denizlispor Yönetiminden Taraftara Teşekkür

SPOR 25.01.2018 - 12:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor Yönetiminden Taraftara Teşekkür

Denizlispor Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada; “Uzun bir süredir arzu ettiğimiz taraftar profiline Adanaspor maçında ulaşmanın sevincini yaşıyoruz” dedi. Yönetim Kurulu taraftarın bu hafta oynayacağı Eskişehirspor maçında da görmek istediklerini belirtti.   Açıklamada; “Sayı ve baskı bakımından kendini htiren, stadımıza astığı pankart ve bayraklar ile bir şölen havası yaratan, 90 dakika boyunca takımımızı destekleyen ve bizleri bu önemli süreçte yalnız bırakmayan tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz.     MAÇA DAVET 04 Şubat Pazar günü saat 15.30’da oynanacak Eskişehirspor maçında hepinizi tekrar tribünlerde görmek istiyor, tüm halkımızı maça davet ediyoruz.  

Denizlispor Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada; “Uzun bir süredir arzu ettiğimiz taraftar profiline Adanaspor maçında ulaşmanın sevincini yaşıyoruz” dedi. Yönetim Kurulu taraftarın bu hafta oynayacağı Eskişehirspor maçında da görmek istediklerini belirtti.

 

Açıklamada; “Sayı ve baskı bakımından kendini htiren, stadımıza astığı pankart ve bayraklar ile bir şölen havası yaratan, 90 dakika boyunca takımımızı destekleyen ve bizleri bu önemli süreçte yalnız bırakmayan tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz.

 

 

MAÇA DAVET

04 Şubat Pazar günü saat 15.30’da oynanacak Eskişehirspor maçında hepinizi tekrar tribünlerde görmek istiyor, tüm halkımızı maça davet ediyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.