Denizlispor Yusuf Şimşek'le yollarını ayırdı

SPOR 26.09.2017 - 14:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor Yusuf Şimşek'le yollarını ayırdı

Denizlispor Yönetim Kurulu yaptığı açıklamada, alınan kararla Yusuf Şimşek’in sözleşmesini karşılıklı olarak fesh edildiğini duyurdu.   Ligin 6. Haftasına gelinmesine rağmen başarı kaydedemeyen Yusuf Şimşek, dün oynana Ümraniyespor deplasmanında da puansız dönünce iplerin kopmasına neden oldu. Denizlispor Yönetim Kurulun’un aldığı karar doğrultusunda Şimşek’le yollarını ayırdı.   Yapılan açıklamada;” Yönetim kurulumuzun aldığı kararla Yusuf Şimşek'in sözleşmesi karşılıklı görüşülerek feshedilmiştir Sayın Yusuf Şimşek'e ve yardımcı hocalarımıza sezon başından bu yana Denizlispor'umuza verdikleri katkılardan dolayı teşekkür eder, kendilerine bundan sonraki mesleki yaşamlarında başarılar dileriz.

Denizlispor Yönetim Kurulu yaptığı açıklamada, alınan kararla Yusuf Şimşek’in sözleşmesini karşılıklı olarak fesh edildiğini duyurdu.

 

Ligin 6. Haftasına gelinmesine rağmen başarı kaydedemeyen Yusuf Şimşek, dün oynana Ümraniyespor deplasmanında da puansız dönünce iplerin kopmasına neden oldu. Denizlispor Yönetim Kurulun’un aldığı karar doğrultusunda Şimşek’le yollarını ayırdı.

 

Yapılan açıklamada;” Yönetim kurulumuzun aldığı kararla Yusuf Şimşek'in sözleşmesi karşılıklı görüşülerek feshedilmiştir Sayın Yusuf Şimşek'e ve yardımcı hocalarımıza sezon başından bu yana Denizlispor'umuza verdikleri katkılardan dolayı teşekkür eder, kendilerine bundan sonraki mesleki yaşamlarında başarılar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.