Denizlispor yüzme akademisi kayıtları başladı

SPOR 01.10.2019 - 16:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlispor yüzme akademisi kayıtları başladı

Yukatel Denizlispor Yönetim Kurulu tarafından yazılı açıklamada, Yukatel Denizlispor Yüzme Akademisi kayıtların başladığını duyurdu.   Yapılan açıklamada, Yüzme Akademisi kayıtlarının 15 Ekim Salı günü kayıtlarının sona ereceği belirtildi. Her kurs 1 ay 8 çalışmadan oluşuyor. Yüzme kursu yaz-kış devam edeceği belirtildi. Cumartesi ve Pazar günleri verilecek olan kursta 10:15 – 11:15 saatleri arası yüzme bilenlere, 11.30-12.30 saatlerinde ise yüzmeye yeni başlayanlara kurs verilecek. Eğitimler, Kayıhan Kapalı Yüzme Havuzunda gerçekleştirilecek.   KAYIT İÇİN İSTENENLER Kayıt yaptırmak için kimlik fotokopisi yeterli. Kurs süresince gerekli olan bone, gözlük, mayo, havlu ve terlik gibi ekipmanları kursiyerler kendileri temin edecek. Başvuru ve kayıt için kurs hocası Derya Büyükdere ile 0545 731 17 75 nolu telefondan iletişime geçilmesi yeterli olacağı ifade edildi.

Yukatel Denizlispor Yönetim Kurulu tarafından yazılı açıklamada, Yukatel Denizlispor Yüzme Akademisi kayıtların başladığını duyurdu.

 

Yapılan açıklamada, Yüzme Akademisi kayıtlarının 15 Ekim Salı günü kayıtlarının sona ereceği belirtildi. Her kurs 1 ay 8 çalışmadan oluşuyor. Yüzme kursu yaz-kış devam edeceği belirtildi. Cumartesi ve Pazar günleri verilecek olan kursta 10:15 – 11:15 saatleri arası yüzme bilenlere, 11.30-12.30 saatlerinde ise yüzmeye yeni başlayanlara kurs verilecek. Eğitimler, Kayıhan Kapalı Yüzme Havuzunda gerçekleştirilecek.

 

KAYIT İÇİN İSTENENLER

Kayıt yaptırmak için kimlik fotokopisi yeterli. Kurs süresince gerekli olan bone, gözlük, mayo, havlu ve terlik gibi ekipmanları kursiyerler kendileri temin edecek. Başvuru ve kayıt için kurs hocası Derya Büyükdere ile 0545 731 17 75 nolu telefondan iletişime geçilmesi yeterli olacağı ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.