Denizlispor Zafer Sarhoşu

SPOR 10.04.2017 - 15:23, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor Zafer Sarhoşu

TFF 1'inci Ligi'nde 27. hafta mücadelesinde Denizlispor deplasmanda ilk yarısını 1-0 geride kapattığı maçta Balıkesirspor'u 2-1'lik skorla aldığı galibiyet sonrası zafer sarhoşluğu yaşıyor.

İlk yarı kötü oynayan ancak ikinci yarı kazanmasını bilen Denizlispor, 34 puanla 10.sırada bulunuyor. 16 Nisan Pazar günü yapılacak  Cumhurbaşkanlığı Sistemi, referandum nedeniyle liglerde hafta sonu maç oynanmayacak. 4 gün izin yapacak yeşil siyahlı ekip, Çarşamba günü tesislerde toplanarak 19 Nisan Çarşamba günü saat 16.00’da konuk edeceği Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarına başlayacak.   SAKATLARA KEREM CAN DA EKLENDİ Denizlispor’da Alperen ve Anıl’ın sakatlığı sürerken, bunlara bir de Balıkesirspor maçında dizinden sakatlanan Kerem Can eklendi. Kerem Can’ın dizinde esneme olduğu ancak bu oyuncuların maça yetiştirileceği kaydedildi. Takımın şu an başındaki Mehmet Ali Keskinler, teknik direktörsüz çıktıkları maçta başarılı olduklarını söyledi. Keskinler, takımın ligde kalma korkusunun bu maçla kaybolduğunu belirtti.   GÜNDEME ALPAY’I ATTILAR Ali Tandoğan’ın gönderilmesiyle boşalan teknik direktörlük koltuğuna doldurmaya çalışan Denizlispor yönetimi, gündeme Alpay Özalan ismini attı. Alpay’ın 7 maç için yüksek bir rakam istediği öğrenildi. 7 maç için 300 bin TL istediği iddia edilen Alpay için yönetimin olumlu görüş bildirmediği kaydedildi. Yönetim eğer takdir hakkını teknik direktör bulmadan yana kullanmazsa sezon sonuna kadar Mehmet Ali Keskinler ile yürüyecek.   250 BİN TL PRİM SÖZÜ Balıkesir galibiyeti sonrası futbolcuların ısrarı ile soyunma odasına giren Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay’dan prim artırılması istendi. Gaziantep beraberliğinden 50 bin TL alacağı bulunan yeşil siyahlı ekibin Balıkesir’den alacağı 3 puana 200 bin TL ödeneceği sözü verilmişti. Başkan Urkay toplamda 250 bin TL prim ödeyecek. Bu paranın futbolcuların alacağı ile birlikte Şanlıurfaspor maçı öncesinde dağıtılması bekleniyor. 
TFF 1'inci Ligi'nde 27. hafta mücadelesinde Denizlispor deplasmanda ilk yarısını 1-0 geride kapattığı maçta Balıkesirspor'u 2-1'lik skorla aldığı galibiyet sonrası zafer sarhoşluğu yaşıyor.

İlk yarı kötü oynayan ancak ikinci yarı kazanmasını bilen Denizlispor, 34 puanla 10.sırada bulunuyor. 16 Nisan Pazar günü yapılacak  Cumhurbaşkanlığı Sistemi, referandum nedeniyle liglerde hafta sonu maç oynanmayacak. 4 gün izin yapacak yeşil siyahlı ekip, Çarşamba günü tesislerde toplanarak 19 Nisan Çarşamba günü saat 16.00’da konuk edeceği Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarına başlayacak.

 

SAKATLARA KEREM CAN DA EKLENDİ

Denizlispor’da Alperen ve Anıl’ın sakatlığı sürerken, bunlara bir de Balıkesirspor maçında dizinden sakatlanan Kerem Can eklendi. Kerem Can’ın dizinde esneme olduğu ancak bu oyuncuların maça yetiştirileceği kaydedildi. Takımın şu an başındaki Mehmet Ali Keskinler, teknik direktörsüz çıktıkları maçta başarılı olduklarını söyledi. Keskinler, takımın ligde kalma korkusunun bu maçla kaybolduğunu belirtti.

 

GÜNDEME ALPAY’I ATTILAR

Ali Tandoğan’ın gönderilmesiyle boşalan teknik direktörlük koltuğuna doldurmaya çalışan Denizlispor yönetimi, gündeme Alpay Özalan ismini attı. Alpay’ın 7 maç için yüksek bir rakam istediği öğrenildi. 7 maç için 300 bin TL istediği iddia edilen Alpay için yönetimin olumlu görüş bildirmediği kaydedildi. Yönetim eğer takdir hakkını teknik direktör bulmadan yana kullanmazsa sezon sonuna kadar Mehmet Ali Keskinler ile yürüyecek.

 

250 BİN TL PRİM SÖZÜ

Balıkesir galibiyeti sonrası futbolcuların ısrarı ile soyunma odasına giren Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay’dan prim artırılması istendi. Gaziantep beraberliğinden 50 bin TL alacağı bulunan yeşil siyahlı ekibin Balıkesir’den alacağı 3 puana 200 bin TL ödeneceği sözü verilmişti. Başkan Urkay toplamda 250 bin TL prim ödeyecek. Bu paranın futbolcuların alacağı ile birlikte Şanlıurfaspor maçı öncesinde dağıtılması bekleniyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.