Denizlispor zorlu Ankara deplasmanında!

SPOR 17.11.2017 - 14:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor zorlu Ankara deplasmanında!

TFF 1. Lig’de önceki hafta evinde Altınordu’yu 2-0 yenip çıkışa geçen Denizlispor, bugün zirve hesapları yapan Ankaragücü deplasmanında mücadele edecek. Başkent ekibi çıkışını sürdürüp zirve takibini sürdürmek istiyor. Denizlispor ise alt sıralardan kurtulmak için mutlaka puan ya yada puanlar zorunda.   Denizlispor'da cezalı Kerem’in yanı sıra sakatlıkları bulunan Cihan ve Berkan forma giyemeyecek. Başkan Mustafa Üstek hedeflerinin alt grupla bağlarını tamamen koparıp üst sıralarda yer almak olduğunu söyledi. Ankara deplasmanından iyi bir sonuçla döneceklerine inandığını belirten Üstek, “Futbolcularımıza güvenimiz tam" yorumunu yaptı.   Ankaragücü-Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta?   Bu akşam Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak karşılaşma, saat 18.00’de başlayacak. Mücadele beIN SPORTS Max 1'den canlı yayınlanacak.    Denizlispor’da Ankaragücü maçı öncesinde keyifler yerinde   TFF 1. Lig’de iç sahada oynadığı son 3 maçı kazanarak düşme hattından kurtulan Denizlispor, sezona verilen 1 haftalık arayı moralli geçirdi. Üst üste iyi sonuçlarla keyifleri yerine gelen yeşil-siyahlılar, milli maçlar için verilen arada dinlenme fırsatı da buldu. Denizlispor’da bugün Ankaragücü ile oynanacak deplasman maçında kırmızı kart cezalısı Kerem Can ile sakatlıkları süren Berkan ve Cihan forma giyemeyecek

TFF 1. Lig’de önceki hafta evinde Altınordu’yu 2-0 yenip çıkışa geçen Denizlispor, bugün zirve hesapları yapan Ankaragücü deplasmanında mücadele edecek. Başkent ekibi çıkışını sürdürüp zirve takibini sürdürmek istiyor. Denizlispor ise alt sıralardan kurtulmak için mutlaka puan ya yada puanlar zorunda.

 

Denizlispor'da cezalı Kerem’in yanı sıra sakatlıkları bulunan Cihan ve Berkan forma giyemeyecek. Başkan Mustafa Üstek hedeflerinin alt grupla bağlarını tamamen koparıp üst sıralarda yer almak olduğunu söyledi. Ankara deplasmanından iyi bir sonuçla döneceklerine inandığını belirten Üstek, “Futbolcularımıza güvenimiz tam" yorumunu yaptı.

 

Ankaragücü-Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

 

Bu akşam Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak karşılaşma, saat 18.00’de başlayacak. Mücadele beIN SPORTS Max 1'den canlı yayınlanacak. 

 

Denizlispor’da Ankaragücü maçı öncesinde keyifler yerinde

 

TFF 1. Lig’de iç sahada oynadığı son 3 maçı kazanarak düşme hattından kurtulan Denizlispor, sezona verilen 1 haftalık arayı moralli geçirdi. Üst üste iyi sonuçlarla keyifleri yerine gelen yeşil-siyahlılar, milli maçlar için verilen arada dinlenme fırsatı da buldu.

Denizlispor’da bugün Ankaragücü ile oynanacak deplasman maçında kırmızı kart cezalısı Kerem Can ile sakatlıkları süren Berkan ve Cihan forma giyemeyecek

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.