Denizlispor zorlu mücadeleye çıkıyor

SPOR 28.01.2017 - 11:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor zorlu mücadeleye çıkıyor

TFF 1. Lig'de 19. hafta heyecanında Denizlispor, Adana Demirspor'u bugün sahasında konuk ediyor.

Play off potasına girmek isteyen Denizlispor, son 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik alarak play off için iddialı ekiplerden biri haline geldi. Adana Demirspor ise son hafta evinde Samsunspor'u 90+3'de attığı golle 1-0 yenerek büyük moral depoladı. İki ekibin sezonun ilk yarısındaki mücadelesinde Adana Demirspor maçtan 2-1'lik galibiyetle ayrılmıştı. Denizli Atatürk Stadyumu'nda oynanacak mücadele bugün saat 13.00'da başlayacak.Karşılaşmayı  Emre Malok, Baran Eraslan, Mehmet Salih Mazlum yönetecek.   KARŞILAŞMALARDA EŞİTLİK VAR Ev sahibi Denizlispor bu maç öncesinde 25, Adana Demirspor ise 22 puana sahip. İki takım arasında 2014 yılından itibaren 6 karşılaşma gerçekleşti. Her iki takım arasında oynanan maçlarda 2'şer galibiyet ve 2 beraberlik bulunmakta. Bu sezonun ilk maçında ev sahibi Adana Demirsporun 2-1'lik galibiyeti ile sonuçlanmıştı.   YÖNETİMDEN ÇAĞRI Denizlispor yönetimi bugün oynanacak Adana Demirspor karşılaşmasında maça yoğun ilginin olacağını düşünüyor. Bu önemli karşılaşmaya tüm taraftarları ve Denizlilileri davet eden Denizlispor Yönetimi, stadı doldurarak futbolculara moral ve destek vermeleri çağrısında bulundu. DENİZLİSPOR-ADANA DEMİRSPOR SAKAT CEZALI LİSTESİ Denizlispor'da mücadele öncesi sakat/cezalı bulunmazken Adana Demirspor'da savunma oyuncusu Onur Akbay, Samsunspor mücadelesinde gördüğü kırmızı kart nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Denizlispor bu zorlu mücadeleden galibiyetle ayrılmak için sahaya çıkacak.
TFF 1. Lig'de 19. hafta heyecanında Denizlispor, Adana Demirspor'u bugün sahasında konuk ediyor.

Play off potasına girmek isteyen Denizlispor, son 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik alarak play off için iddialı ekiplerden biri haline geldi. Adana Demirspor ise son hafta evinde Samsunspor'u 90+3'de attığı golle 1-0 yenerek büyük moral depoladı. İki ekibin sezonun ilk yarısındaki mücadelesinde Adana Demirspor maçtan 2-1'lik galibiyetle ayrılmıştı.



Denizli Atatürk Stadyumu'nda oynanacak mücadele bugün saat 13.00'da başlayacak.Karşılaşmayı  Emre Malok, Baran Eraslan, Mehmet Salih Mazlum yönetecek.
 

KARŞILAŞMALARDA EŞİTLİK VAR

Ev sahibi Denizlispor bu maç öncesinde 25, Adana Demirspor ise 22 puana sahip. İki takım arasında 2014 yılından itibaren 6 karşılaşma gerçekleşti. Her iki takım arasında oynanan maçlarda 2'şer galibiyet ve 2 beraberlik bulunmakta. Bu sezonun ilk maçında ev sahibi Adana Demirsporun 2-1'lik galibiyeti ile sonuçlanmıştı.

 

YÖNETİMDEN ÇAĞRI

Denizlispor yönetimi bugün oynanacak Adana Demirspor karşılaşmasında maça yoğun ilginin olacağını düşünüyor. Bu önemli karşılaşmaya tüm taraftarları ve Denizlilileri davet eden Denizlispor Yönetimi, stadı doldurarak futbolculara moral ve destek vermeleri çağrısında bulundu.


DENİZLİSPOR-ADANA DEMİRSPOR SAKAT CEZALI LİSTESİ

Denizlispor'da mücadele öncesi sakat/cezalı bulunmazken Adana Demirspor'da savunma oyuncusu Onur Akbay, Samsunspor mücadelesinde gördüğü kırmızı kart nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Denizlispor bu zorlu mücadeleden galibiyetle ayrılmak için sahaya çıkacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.