Denizlisporlu 19 yaşındaki oyuncuya PFDK’dan ceza

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.02.2021 - 09:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Denizlisporlu 19 yaşındaki oyuncuya PFDK’dan ceza

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) birçok kulübe ceza verirken, Denizlispor kendi sahasında Antalyaspor ile karşılaşmasında kulüp görevlisi bir oyuncu sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle hak mahrumiyeti cezası aldı. Süper Lig’in 24. haftasında Denizlispor kendi evinde ağırladığı Antalyaspor’la 1-1 berabere kaldığı karşılaşmada görevli olan 19 yaşındaki futbolcu Deniz Kodal, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edildi. PFDK'nın bugün yaptığı toplantı sonrası aldığı kararlarda genç oyuncunun kararını da açıkladı. 15 gün hak mahrumiyeti cezası PFDK’nın açıklaması ise şöyle; “Denizlispor Kulübü görevlisi Deniz Kodal'ın, 07.02.2021 tarihinde oynanan Denizlispor- Antalyaspor Süper Lig müsabakasında, sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 15 gün hak mahrumiyeti cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.”

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) birçok kulübe ceza verirken, Denizlispor kendi sahasında Antalyaspor ile karşılaşmasında kulüp görevlisi bir oyuncu sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle hak mahrumiyeti cezası aldı.


Süper Lig’in 24. haftasında Denizlispor kendi evinde ağırladığı Antalyaspor’la 1-1 berabere kaldığı karşılaşmada görevli olan 19 yaşındaki futbolcu Deniz Kodal, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edildi. PFDK'nın bugün yaptığı toplantı sonrası aldığı kararlarda genç oyuncunun kararını da açıkladı.



15 gün hak mahrumiyeti cezası


PFDK’nın açıklaması ise şöyle; “Denizlispor Kulübü görevlisi Deniz Kodal'ın, 07.02.2021 tarihinde oynanan Denizlispor- Antalyaspor Süper Lig müsabakasında, sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 15 gün hak mahrumiyeti cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.