Denizlisporlu Beren'e Anlamlı Ziyaret

SPOR 05.04.2018 - 08:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlisporlu Beren'e Anlamlı Ziyaret

Denizlisporlu olduğu için anaokulundaki arkadaşları tarafından eleştirilen Beren Sücüllü'yü, Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla ve Sportif Direktör Bülent Ertuğrul evinde ziyaret etti.   Babası Mehmet Sücüllü'nün sosyal medyada yaptığı paylaşımı görerek ziyarette bulunan Başkan Yardımcısı Taner Atilla, "Denizlispor taraftarı olan bu küçük kardeşimizin Denizlisporlu olduğu için evine üzülerek dönmesi bizleri çok etkiledi. Ona güzel bir sürpriz yapmak istedik. Kulübümüz ezik bir kulüp değildir, mazisinde önemli başarıları barındıran ve o başarıları tekrarlamak için canla başla çalışan bir kulüptür. Tarihimizi ve hedeflerimizi tüm çocuklarımıza anlatarak Denizlispor sevgisini aşılamak için elimizden geleni yapacağız. Bizleri evinde ağırlayan Denizlisporlu ailemize çok teşekkür ediyoruz" dedi.   Ziyaretten oldukça memnun olduklarını dile getiren Mehmet Sücüllü, "Nazik davranışları için Taner Atilla ve Bülent Ertuğrul'a çok teşekkür ediyorum" dedi.   Baba Mehmet Sücüllü’nün o paylaşımı;  

Denizlisporlu olduğu için anaokulundaki arkadaşları tarafından eleştirilen Beren Sücüllü'yü, Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla ve Sportif Direktör Bülent Ertuğrul evinde ziyaret etti.

 

Babası Mehmet Sücüllü'nün sosyal medyada yaptığı paylaşımı görerek ziyarette bulunan Başkan Yardımcısı Taner Atilla, "Denizlispor taraftarı olan bu küçük kardeşimizin Denizlisporlu olduğu için evine üzülerek dönmesi bizleri çok etkiledi. Ona güzel bir sürpriz yapmak istedik. Kulübümüz ezik bir kulüp değildir, mazisinde önemli başarıları barındıran ve o başarıları tekrarlamak için canla başla çalışan bir kulüptür. Tarihimizi ve hedeflerimizi tüm çocuklarımıza anlatarak Denizlispor sevgisini aşılamak için elimizden geleni yapacağız. Bizleri evinde ağırlayan Denizlisporlu ailemize çok teşekkür ediyoruz" dedi.

 

Ziyaretten oldukça memnun olduklarını dile getiren Mehmet Sücüllü, "Nazik davranışları için Taner Atilla ve Bülent Ertuğrul'a çok teşekkür ediyorum" dedi.

 

Baba Mehmet Sücüllü’nün o paylaşımı;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.