Denizlisporlu futbolcular kazan kaldırdı!

SPOR 03.10.2018 - 18:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlisporlu futbolcular kazan kaldırdı!

Denizlispor’da  bu akşam yapılması gereken idmana futbolcular  ödemelerini alamadıkları gerekçesi ile çıkmadı.   Denizlispor Haluk Ulusoy Tesisler'inde Ümraniyespor hazırlıkları nedeniyle bu akşam yapılması beklenen antrenmana futbolcular ödemelerini alamadıkları için çıkmadı.Yaşanan kriz nedeniyle tesislere giden Başkan Mustafa Üstek, Ali Fırat ve Yasin Özpek duruma müdahaale etmesine rağmen futbolcular ikna edilemedi.   Futbolcular ile yönetim arasında anlaşma sağlanmayınca Futbolcular ve  Başkan Mustafa Üstek, Ali Fırat ve Yasin Özpek tesislerden ayrıldı.

Denizlispor’da  bu akşam yapılması gereken idmana futbolcular  ödemelerini alamadıkları gerekçesi ile çıkmadı.

 

Denizlispor Haluk Ulusoy Tesisler'inde Ümraniyespor hazırlıkları nedeniyle bu akşam yapılması beklenen antrenmana futbolcular ödemelerini alamadıkları için çıkmadı.Yaşanan kriz nedeniyle tesislere giden Başkan Mustafa Üstek, Ali Fırat ve Yasin Özpek duruma müdahaale etmesine rağmen futbolcular ikna edilemedi.

 

Futbolcular ile yönetim arasında anlaşma sağlanmayınca Futbolcular ve  Başkan Mustafa Üstek, Ali Fırat ve Yasin Özpek tesislerden ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.