Denizlisporlu küçük taraftarlardan Başkan Atilla'ya ziyaret

SPOR 16.08.2019 - 16:43, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlisporlu küçük taraftarlardan Başkan Atilla'ya ziyaret

Süper Lig’de bugün sezonun ilk maçı olan Yukatel Denizlispor ile Galatasaray kaşı karşıya geliyor. 7’den 70’e herkesin heyecanla beklediği maç öncesi iki küçük taraftar bugün Denizlispor Kulüp Başkan Yardımcısı Taner Atilla’yı ziyaret etti.   4. sınıf öğrencisi Egemen Salman ile kardeşi Eren Salman, tam bir Denizlispor hayranı, giydikleri formaları ile Galatasaray maçı öncesi Başkan Atilla’yı ziyaret ederek başarı dilediler. Denizlispor-Galatasaray maçını izlemek isteyen küçük kardeşleri Başkan Atilla maça davet etti.   Böyle önemli bir maç öncesi küçük yaşta Denizlispor aşkı ile büyüyen küçük taraftarların ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Atilla, “Biz maça hazırız. Süper Lig’de ilk maçımızda Galatasaray gibi önemli bir rakibe karşı mücadele vereceğiz. İnancımız odur ki bu karşılaşmadan evimizde oynamanın avantajı ile galip ayrılırız” dedi.    Egemen ve Eren’in Denizlispor’un alt yapısında oynamalarını isteyen Atilla, küçük taraftarların ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.      

Süper Lig’de bugün sezonun ilk maçı olan Yukatel Denizlispor ile Galatasaray kaşı karşıya geliyor. 7’den 70’e herkesin heyecanla beklediği maç öncesi iki küçük taraftar bugün Denizlispor Kulüp Başkan Yardımcısı Taner Atilla’yı ziyaret etti.

 

4. sınıf öğrencisi Egemen Salman ile kardeşi Eren Salman, tam bir Denizlispor hayranı, giydikleri formaları ile Galatasaray maçı öncesi Başkan Atilla’yı ziyaret ederek başarı dilediler. Denizlispor-Galatasaray maçını izlemek isteyen küçük kardeşleri Başkan Atilla maça davet etti.

 

Böyle önemli bir maç öncesi küçük yaşta Denizlispor aşkı ile büyüyen küçük taraftarların ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Atilla, “Biz maça hazırız. Süper Lig’de ilk maçımızda Galatasaray gibi önemli bir rakibe karşı mücadele vereceğiz. İnancımız odur ki bu karşılaşmadan evimizde oynamanın avantajı ile galip ayrılırız” dedi.

 

 Egemen ve Eren’in Denizlispor’un alt yapısında oynamalarını isteyen Atilla, küçük taraftarların ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.