Denizlisporlu Radoslaw Murawski'nin kızı oldu

SPOR 27.11.2019 - 11:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlisporlu Radoslaw Murawski'nin kızı oldu

Denizlispor'un Polonya'lı orta saha oyuncusu Radoslaw Murawski'nin ‘Michalina' isimini verdikleri kız çocuğu dünyaya geldi. Yeşil-siyahlı Polonya'lı orta saha oyuncusu Radoslaw Murawski ve eşi Klaudia'nın ‘Michalina' isimli bir kız çocukları dünyaya geldi. Denizlispor Kulübü futbolcunun mutluluğunu paylaşarak, "Radoslaw ve Klaudia'yı tebrik eder, Michalina'ya sağlıklı, uzun ömürler dileriz” ifadelerini kullandı. Taraftarlar ise futbolcuyu tebrik etti.

Denizlispor'un Polonya'lı orta saha oyuncusu Radoslaw Murawski'nin ‘Michalina' isimini verdikleri kız çocuğu dünyaya geldi.


Yeşil-siyahlı Polonya'lı orta saha oyuncusu Radoslaw Murawski ve eşi Klaudia'nın ‘Michalina' isimli bir kız çocukları dünyaya geldi. Denizlispor Kulübü futbolcunun mutluluğunu paylaşarak, "Radoslaw ve Klaudia'yı tebrik eder, Michalina'ya sağlıklı, uzun ömürler dileriz” ifadelerini kullandı.


Taraftarlar ise futbolcuyu tebrik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.