Denzili Ak Parti il Teşkilatı referanduma hazır

SİYASET 03.04.2017 - 19:06, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denzili Ak Parti il Teşkilatı referanduma hazır

Referanduma sayılı günler kala AK Parti Denizli İl Başkanlığı, “ Seçim İşleri Başkanları Referandum bilgilendirme toplantısı ” gerçekleştirdi.

AK Parti İl Başkanlığı Toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya , AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, İlçe Başkanları  ve Seçim İşleri Başkanları katıldı.   Toplantının açılış konuşmasında katılımcılara seslenen AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz; “Bugün burada 16 Nisan günü halk oylamasında sandığın güvenli bir şekilde geçmesi, hukukun sağlıklı tecelli etmesi adına toplanmış bulunuyoruz. Her seçimde bu konunun önemini kavramış, farkında olan AK Parti Denizli Teşkilatımız, 16 Nisan referandumu içinde, üzerine düşen sorumlulukla bilinçlenmiş hazırlanmış durumdayız. İnşallah 16 Nisan’ı sağlıklı ve EVET sonucu çıkacak şekilde çalışarak tamamlayacağız” diye konuştu.     Bu tarihi öneme sahip halk oylamasında sandıklara daha çok sahip çıkmamız gerektiğine vurgu yapan AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu konuşmasında, “Bugün burada sizlerle bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. İl Başkanımız, ilçe başkanlarımız ve teşkilat mensuplarımızla 16 Nisan Referandum öncesi sandıklardaki eksiklerimizi gözden geçirmek üzere bir araya geldik. 16 Nisan’da gerçekleştirilecek olan halk oylaması ile getirecek olduğumuz hükümet modeli 1960’lı yılların başından itibaren, bu ülkenin ana omurgasını temsil eden siyasi fikirlerin öncülüğünü yapmış sürekli ifade edilmiş ama çok şeyde olduğu gibi yine bunu da gerçekleştirmek bize nasip olacak inşallah. 16 Nisan’ı EVET sonucunun en yüksek çıkacak şekilde çalışarak tamamlayacağız ” dedi.   AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu’nun konuşmasından sonra eğitim amaçlı hazırlanan Animasyon izlenerek katılımcıların daha detaylı bir şekilde bilgilenmesi sağlandı.       Toplantının son bölümünde karşılıklı soru-cevap şeklindekatılımcılar 16 Nisan Referandumunda; “Oy kullanma anında, öncesi ve sonrasın da, oy sayımı ve teslimin de  nasıl davranılması gerektiği, olması gerekenler”  hakkında  merak ettikleri, öğrenmek istedikleri ve akıllarına takılan soruları sorarak bunlara cevap buldular. 
Referanduma sayılı günler kala AK Parti Denizli İl Başkanlığı, “ Seçim İşleri Başkanları Referandum bilgilendirme toplantısı ” gerçekleştirdi.

AK Parti İl Başkanlığı Toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya , AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, İlçe Başkanları  ve Seçim İşleri Başkanları katıldı.

 

Toplantının açılış konuşmasında katılımcılara seslenen AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz; “Bugün burada 16 Nisan günü halk oylamasında sandığın güvenli bir şekilde geçmesi, hukukun sağlıklı tecelli etmesi adına toplanmış bulunuyoruz. Her seçimde bu konunun önemini kavramış, farkında olan AK Parti Denizli Teşkilatımız, 16 Nisan referandumu içinde, üzerine düşen sorumlulukla bilinçlenmiş hazırlanmış durumdayız. İnşallah 16 Nisan’ı sağlıklı ve EVET sonucu çıkacak şekilde çalışarak tamamlayacağız” diye konuştu.

 

 

Bu tarihi öneme sahip halk oylamasında sandıklara daha çok sahip çıkmamız gerektiğine vurgu yapan AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu konuşmasında, “Bugün burada sizlerle bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. İl Başkanımız, ilçe başkanlarımız ve teşkilat mensuplarımızla 16 Nisan Referandum öncesi sandıklardaki eksiklerimizi gözden geçirmek üzere bir araya geldik. 16 Nisan’da gerçekleştirilecek olan halk oylaması ile getirecek olduğumuz hükümet modeli 1960’lı yılların başından itibaren, bu ülkenin ana omurgasını temsil eden siyasi fikirlerin öncülüğünü yapmış sürekli ifade edilmiş ama çok şeyde olduğu gibi yine bunu da gerçekleştirmek bize nasip olacak inşallah. 16 Nisan’ı EVET sonucunun en yüksek çıkacak şekilde çalışarak tamamlayacağız ” dedi.

 

AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu’nun konuşmasından sonra eğitim amaçlı hazırlanan Animasyon izlenerek katılımcıların daha detaylı bir şekilde bilgilenmesi sağlandı.

 

 

 

Toplantının son bölümünde karşılıklı soru-cevap şeklindekatılımcılar 16 Nisan Referandumunda; “Oy kullanma anında, öncesi ve sonrasın da, oy sayımı ve teslimin de  nasıl davranılması gerektiği, olması gerekenler”  hakkında  merak ettikleri, öğrenmek istedikleri ve akıllarına takılan soruları sorarak bunlara cevap buldular. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.