Depoda çıkan yangın 12 ton kekiği kül etti

ASAYİŞ 04.01.2017 - 15:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Depoda çıkan yangın 12 ton kekiği kül etti

Denizli'nin Çal ilçesinde bir depoda çıkan yangın da yaklaşık olarak 12 ton kekik yandı.

Çal'ın Hüseyinler Mahallesinde yer alan bir kekik deposunda yangın çıktı. Elektrik kontağında çıktığı tahmin edilen yangın kısa zamanda depoyu sararken, kekikler de tutuştu.    Halkın ihbarı üzerine olay yerine kısa zamanda gelen Denizli Büyük şehir Belediyesi İtfaiye ekipleri yangını kontrol altına alarak söndürdü. Depo çalışanları da yangında daha çok kekiğin zarar görmemesi için kepçeyle sağlam olanları ayırarak dışarıya taşıdı.     Elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangında, depoda yaklaşık olarak 12 ton kekiğin yandığı söylenildi. Yangınla ilgili soruşturma yapılıyor.  
Denizli'nin Çal ilçesinde bir depoda çıkan yangın da yaklaşık olarak 12 ton kekik yandı.

Çal'ın Hüseyinler Mahallesinde yer alan bir kekik deposunda yangın çıktı. Elektrik kontağında çıktığı tahmin edilen yangın kısa zamanda depoyu sararken, kekikler de tutuştu. 

 

Halkın ihbarı üzerine olay yerine kısa zamanda gelen Denizli Büyük şehir Belediyesi İtfaiye ekipleri yangını kontrol altına alarak söndürdü. Depo çalışanları da yangında daha çok kekiğin zarar görmemesi için kepçeyle sağlam olanları ayırarak dışarıya taşıdı.

 

 

Elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangında, depoda yaklaşık olarak 12 ton kekiğin yandığı söylenildi. Yangınla ilgili soruşturma yapılıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.