Deprem sonrası Denizli Valiliği'nden açıklama!

DENİZLİ 08.08.2019 - 15:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Deprem sonrası Denizli Valiliği'nden açıklama!

Denizli Valiliğinden yapılan açıklamada, bugün saat 14.25 de merkez üstü Bozkurt ilçesi olan 6.0 büyüklüğündeki depremin ardından bölgeye intikal edildiği belirtildi. Meydana gelen depremde can kaybı yaşanmazken 5 vatandaşın hafif şekilde yaralandığı ifade edildi.   Valilik tarafından yapılan açıklamada; Valiliğimiz koordinasyonunda Bozkurt Kaymakamlığı, İl Jandarma Komutanlığı, AFAD İl Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Kızılay Başkanlığı, Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü başta olmak üzere ilgili tüm kurumlar deprem bölgesine intikal etmiş ve çalışmalara derhal başlanmıştır.   Meydana gelen depremde; ilk belirlemelere göre can kaybı tespit edilmemiş olup, Çardak ilçemizde 5 vatandaşımızda da hafif yaralanmalar tespit edilmiştir. Bozkurt Kaymakamlık binası da hasar meydana geldiği için boşaltılmıştır. Aynı zamanda helikopter kaldırılarak havadan hasar gören yerlerin tespiti yapılmaktadır.   Depremden zarar gören ve yaralanan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizle, Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Denizli Valiliğinden yapılan açıklamada, bugün saat 14.25 de merkez üstü Bozkurt ilçesi olan 6.0 büyüklüğündeki depremin ardından bölgeye intikal edildiği belirtildi. Meydana gelen depremde can kaybı yaşanmazken 5 vatandaşın hafif şekilde yaralandığı ifade edildi.

 

Valilik tarafından yapılan açıklamada; Valiliğimiz koordinasyonunda Bozkurt Kaymakamlığı, İl Jandarma Komutanlığı, AFAD İl Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Kızılay Başkanlığı, Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü başta olmak üzere ilgili tüm kurumlar deprem bölgesine intikal etmiş ve çalışmalara derhal başlanmıştır.

 

Meydana gelen depremde; ilk belirlemelere göre can kaybı tespit edilmemiş olup, Çardak ilçemizde 5 vatandaşımızda da hafif yaralanmalar tespit edilmiştir. Bozkurt Kaymakamlık binası da hasar meydana geldiği için boşaltılmıştır. Aynı zamanda helikopter kaldırılarak havadan hasar gören yerlerin tespiti yapılmaktadır.

 

Depremden zarar gören ve yaralanan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizle, Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.