Deri İhtisasosb Müteşebbis Heyeti Toplandı

DENİZLİ 26.10.2017 - 15:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Deri İhtisasosb Müteşebbis Heyeti Toplandı

Deri İhtisas OSB Müteşebbis Heyet Toplantısı Vali Karahan Başkanlığında Yapıldı.Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Toplantısı, Vali Hasan Karahan başkanlığında gerçekleştirildi.   Valilik Makam Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Vali Hasan Karahan, Honaz Kaymakamı Zafer Öz, Denizli Deri İhtisas OSB Başkanı Mehmet Güran ve heyet üyeleri katıldı.   Deri İhtisas OSB Başkanı Mehmet Güran, Denizli’de dericilik sektörü ile ilgili sorunlar, talepler ve yürütülen projeler hakkında bilgiler verdi.  Daha sonra gündem maddeleri görüşülüp karara bağlandı.    

Deri İhtisas OSB Müteşebbis Heyet Toplantısı Vali Karahan Başkanlığında Yapıldı.Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Toplantısı, Vali Hasan Karahan başkanlığında gerçekleştirildi.

 

Valilik Makam Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Vali Hasan Karahan, Honaz Kaymakamı Zafer Öz, Denizli Deri İhtisas OSB Başkanı Mehmet Güran ve heyet üyeleri katıldı.

 

Deri İhtisas OSB Başkanı Mehmet Güran, Denizli’de dericilik sektörü ile ilgili sorunlar, talepler ve yürütülen projeler hakkında bilgiler verdi. 

Daha sonra gündem maddeleri görüşülüp karara bağlandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.