Derinkuyu Mahallesi’nde taş ve bordür döşeme çalışmaları aralıksız sürdürülüyor

DENİZLİ 16.12.2016 - 13:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Derinkuyu Mahallesi’nde taş ve bordür döşeme çalışmaları aralıksız sürdürülüyor

denizli haber / denizli 20 haber / Derinkuyu Mahallesi’nde taş ve bordür döşeme çalışmaları aralıksız sürdürülüyor

Tavas Belediyesi, ilçenin değişik mahallerinde kilit parke taşı ve bordür döşeme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Programlı bir şekilde gerçekleştirilmekte olan çalışmalar dahilinde Derinkuyu Mahallesi,sokak ve meydanlarında kilit parke taşı ve bordür taşı döşeme çalışmalarında sona gelindi.   Derinkuyu Mahallesi’ndeki çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “Soğuk, kar ve yağışlar tam anlamıyla bastırmadan önce biraz daha fazla kilit parke ve bordür taşı döşeyebilmek için ekiplerimiz durmaksızın çalışmalarını canla başla sürdürüyorlar. Bir kaç mahallemizde eş zamanlı olarak kilit parke taşı ve bordür taşı döşeme çalışmalarımız devam ediyor. Derinkuyu Mahallemizin sokak ve meydanlarında şu ana kadar 7244 m2 lik kilit parke taşı ve bordür taşı döşeme çalışması yaptık. Aynı zamanda da Park Bahçeler Müdürlüğümüz marifetiyle meydan ve park düzenlemelerini tamamladık. Amacımız Vatandaşlarımızla çamur ve toz arasındaki teması en aza indirgemek. Tavas'ı daha yaşanabilir ve modern bir kent haline getirmek için 1692 km2' lik alanda elimizin değmediği, hizmetin girmediği yer kalmaması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. İlçemize eksiksiz hizmet sunabilmek için birçok mahallede ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Sosyal, Kültürel ve Hizmet Belediyeciliği anlayışı ile çıkmış olduğumuz yolda vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için tüm birimlerimiz özveriyle çalışıyor. Şu anda merkez ve mahallelerin birçok yerinde ekiplerimiz bir yandan altyapı bir yandan kaldırım ve bir yandan da taş döşeme çalışması gerçekleştiriyor. Vatandaşlarımızın daha üst düzeyde yaşamlarını sürdürebilmeleri için çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam edecek" dedi. Yapılan çalışmalar için mahalle sakinleri Başkan Akyol’a teşekkür etti.
denizli haber / denizli 20 haber / Derinkuyu Mahallesi’nde taş ve bordür döşeme çalışmaları aralıksız sürdürülüyor

Tavas Belediyesi, ilçenin değişik mahallerinde kilit parke taşı ve bordür döşeme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Programlı bir şekilde gerçekleştirilmekte olan çalışmalar dahilinde Derinkuyu Mahallesi,sokak ve meydanlarında kilit parke taşı ve bordür taşı döşeme çalışmalarında sona gelindi.

 

Derinkuyu Mahallesi’ndeki çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “Soğuk, kar ve yağışlar tam anlamıyla bastırmadan önce biraz daha fazla kilit parke ve bordür taşı döşeyebilmek için ekiplerimiz durmaksızın çalışmalarını canla başla sürdürüyorlar. Bir kaç mahallemizde eş zamanlı olarak kilit parke taşı ve bordür taşı döşeme çalışmalarımız devam ediyor. Derinkuyu Mahallemizin sokak ve meydanlarında şu ana kadar 7244 m2 lik kilit parke taşı ve bordür taşı döşeme çalışması yaptık. Aynı zamanda da Park Bahçeler Müdürlüğümüz marifetiyle meydan ve park düzenlemelerini tamamladık. Amacımız Vatandaşlarımızla çamur ve toz arasındaki teması en aza indirgemek. Tavas'ı daha yaşanabilir ve modern bir kent haline getirmek için 1692 km2' lik alanda elimizin değmediği, hizmetin girmediği yer kalmaması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. İlçemize eksiksiz hizmet sunabilmek için birçok mahallede ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Sosyal, Kültürel ve Hizmet Belediyeciliği anlayışı ile çıkmış olduğumuz yolda vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için tüm birimlerimiz özveriyle çalışıyor. Şu anda merkez ve mahallelerin birçok yerinde ekiplerimiz bir yandan altyapı bir yandan kaldırım ve bir yandan da taş döşeme çalışması gerçekleştiriyor. Vatandaşlarımızın daha üst düzeyde yaşamlarını sürdürebilmeleri için çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam edecek" dedi.

Yapılan çalışmalar için mahalle sakinleri Başkan Akyol’a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.