Dev maçı Ümit Öztürk yönetecek...

SPOR 14.12.2018 - 09:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Dev maçı Ümit Öztürk yönetecek...

Denizli bölgesi hakemlerinden Ümit Öztürk, hafta sonunda Süper Lig’in en önemli maçında  Medipol Başakşehir ile Galatasaray arasında oynanacak karşılaşmayı yönetecek.   Spor Toto Süper Lig'in 16'ncı haftasında oynanacak maçlarda görev alacak hakemler açıklandı.   Haftanın maçında Cumartesi saat 19.00’da Lider Medipol Başakşehir ile şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olan Galatasaray maçını Denizli bölgesi hakemlerinden Ümit Öztürk yönetecek.   Öztürk’ün yardımcılıklarını Asım Yusuf Öz ve Osman Gökhan Bilir yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak Serkan Çınar görev alacak Denizli bölgesi hakemi olan Öztürk, daha önce 6 kez Galatasaray’ın oynadığı resmi maçlarda görev aldı. Öztürk’ün yönettiği 6 maçta da sarı-kırmızılılar, sahadan galip ayrıldı. 

Denizli bölgesi hakemlerinden Ümit Öztürk, hafta sonunda Süper Lig’in en önemli maçında  Medipol Başakşehir ile Galatasaray arasında oynanacak karşılaşmayı yönetecek.

 

Spor Toto Süper Lig'in 16'ncı haftasında oynanacak maçlarda görev alacak hakemler açıklandı.

 

Haftanın maçında Cumartesi saat 19.00’da Lider Medipol Başakşehir ile şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olan Galatasaray maçını Denizli bölgesi hakemlerinden Ümit Öztürk yönetecek.

 


Öztürk’ün yardımcılıklarını Asım Yusuf Öz ve Osman Gökhan Bilir yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak Serkan Çınar görev alacak Denizli bölgesi hakemi olan Öztürk, daha önce 6 kez Galatasaray’ın oynadığı resmi maçlarda görev aldı. Öztürk’ün yönettiği 6 maçta da sarı-kırmızılılar, sahadan galip ayrıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.