Devecioğlu; "Devletimizin ve milletimizin yanındayız!"

GÜNDEM 18.08.2018 - 13:06, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Devecioğlu; "Devletimizin ve milletimizin yanındayız!"

Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği  (DESOB) Başkanı Turgut Devecioğlu, Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nde Ekonomi ile ilgili gündeme dair açıklamalarda bulundu. Devecioğlu; "Yaşanan ekonomik saldırı karşısında, esnaflarımız sattığı ürünlere vatandaşlarımız aldığı ürünlere dikkat etmelidir" dedi.   Ekonomik savaşa dikkat çeken Başkan Turgut Devecioğlu, “Her daim ülkemizin, devletimizin yanında olduğumuzu ifade etmek için bir araya geldik’’ dedi.   DESOB’da gerçekleştirilen basın toplantısına, DESOB üyeleri ve basın mensupları katılırken Başkan Turgut Devecioğlu, DESOB  olarak mali boyutu oldukça büyük olan saldırıya karşı olduklarını ve bu saldırı karşısında devletin her zaman yanında olduklarını söyledi. “Millet olarak üzerimizde taşıdığımız emanetlerimiz, değerlerimiz var canımızdan vazgeçeriz ama değerlerimizden asla vazgeçmeyiz” mesajı veren Devecioğlu, “Bayrağımıza el, devletimize dil uzattırmayız. Vatanımıza dil uzatanlara karşı kahramanca mücadelemizi veririz” dedi.     “Biz ölümüne devletimizin,milletimizin yanındayız" Türk milleti olarak ne yaparlarsa yapsınlar asla yıkılmayacağımıza vurgu yapan Devecioğlu, ‘’Türkiye’de mali boyutu oldukça büyük olan saldırıyla karşı karşıyayız . Türk milleti olarak üzerimizde oynanan tüm oyunları bozacak, saldırıları püskürtecek güce sahibiz. Kimseye uşak olmadık, olmayacağız da her zamanki gibi hak yolunda yine mertçe savaşacağız. Ülkemize ekonomik darbe girişiminde bulunanlar Çanakkale destanımızı iyi okusunlar. Biz ölümüne devletimizin,milletimizin yanındayız. Cumhurbaşkanımızın sözüne uyarak, onun yanında olduğumuzu göstererek Dolar ve Euro’yu  tanımıyor yok görüyoruz. Düşmanların her saldırısı bizi daha da güçlendiriyor. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi bu millet var oldukça asla yıkılmayız’’ dedi.   "Esnaf ve vatandaşlarımız yerli ürünlere dikkat etmeli" Ekonomik saldırılara karşı önerilerde bulunan Başkan Turgut Devecioğlu, “Bu ekonomik saldırı karşısında, esnaflarımız sattığı ürünlere vatandaşlarımız aldığı ürünlere dikkat etmelidir. Yerli kullanıma önem verip, kendi ürettiğimizi tüketmeliyiz. Ahilik geleneğinden ve ahilik kültüründen gelen bu millet her zaman darbelere karşı ayakta olmuş ve ayakta olmaya devam edecektir. DESOB olarak devletimizin milletimizin her zaman yanındayız” dedi.    

Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği  (DESOB) Başkanı Turgut Devecioğlu, Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nde Ekonomi ile ilgili gündeme dair açıklamalarda bulundu. Devecioğlu; "Yaşanan ekonomik saldırı karşısında, esnaflarımız sattığı ürünlere vatandaşlarımız aldığı ürünlere dikkat etmelidir" dedi.

 

Ekonomik savaşa dikkat çeken Başkan Turgut Devecioğlu, “Her daim ülkemizin, devletimizin yanında olduğumuzu ifade etmek için bir araya geldik’’ dedi.

 

DESOB’da gerçekleştirilen basın toplantısına, DESOB üyeleri ve basın mensupları katılırken Başkan Turgut Devecioğlu, DESOB  olarak mali boyutu oldukça büyük olan saldırıya karşı olduklarını ve bu saldırı karşısında devletin her zaman yanında olduklarını söyledi. “Millet olarak üzerimizde taşıdığımız emanetlerimiz, değerlerimiz var canımızdan vazgeçeriz ama değerlerimizden asla vazgeçmeyiz” mesajı veren Devecioğlu, “Bayrağımıza el, devletimize dil uzattırmayız. Vatanımıza dil uzatanlara karşı kahramanca mücadelemizi veririz” dedi.

 

 

“Biz ölümüne devletimizin,milletimizin yanındayız"

Türk milleti olarak ne yaparlarsa yapsınlar asla yıkılmayacağımıza vurgu yapan Devecioğlu, ‘’Türkiye’de mali boyutu oldukça büyük olan saldırıyla karşı karşıyayız . Türk milleti olarak üzerimizde oynanan tüm oyunları bozacak, saldırıları püskürtecek güce sahibiz. Kimseye uşak olmadık, olmayacağız da her zamanki gibi hak yolunda yine mertçe savaşacağız. Ülkemize ekonomik darbe girişiminde bulunanlar Çanakkale destanımızı iyi okusunlar. Biz ölümüne devletimizin,milletimizin yanındayız. Cumhurbaşkanımızın sözüne uyarak, onun yanında olduğumuzu göstererek Dolar ve Euro’yu  tanımıyor yok görüyoruz. Düşmanların her saldırısı bizi daha da güçlendiriyor. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi bu millet var oldukça asla yıkılmayız’’ dedi.

 

"Esnaf ve vatandaşlarımız yerli ürünlere dikkat etmeli"

Ekonomik saldırılara karşı önerilerde bulunan Başkan Turgut Devecioğlu, “Bu ekonomik saldırı karşısında, esnaflarımız sattığı ürünlere vatandaşlarımız aldığı ürünlere dikkat etmelidir. Yerli kullanıma önem verip, kendi ürettiğimizi tüketmeliyiz. Ahilik geleneğinden ve ahilik kültüründen gelen bu millet her zaman darbelere karşı ayakta olmuş ve ayakta olmaya devam edecektir. DESOB olarak devletimizin milletimizin her zaman yanındayız” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.