Develer Kortej Yürüyüşünde Boy Gösterdi

KÜLTÜR 25.02.2017 - 14:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Develer Kortej Yürüyüşünde Boy Gösterdi

Denizli’de yarın saat 10.00 ile 17.00 saatleri arasında Gültepe Geleneksel Türk Spor Oyunları Kompleksi’nde gerçekleştirilecek olan ‘2.Geleneksel Deve Güreşleri’ öncesi bugün kortej yürüyüşü düzenlendi.

Davullu zurnalı, Atlı Spor Kulübü’nün gösterisiyle Bayramyeri’nde başlayan yürüyüş Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin önünde son buldu. Şampiyon develerin sahneye çıktığı yürüyüşe vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi. Denizlililer kortej yürüyüşünü cep telefonlarına kaydetti, fotoğraf çekerek anı ölümsüzleştirdi.   Kortej yürüyüşüne Denizlispor Başkan yardımcısı ve organizasyon sahibi Mehmet Uz ile ünlü develer katıldı. Yarın 15 bin kişinin gelmesi beklenen güreşlerde 200 çift şampiyon deve birincilik için yarışacak. Organizasyonda Türk bayrakları da dağıtılacak. Bu şölene herkesi davet ettiklerini ifade eden ağa Mehmet Kavak ve Mehmet Uz, Denizlililerin bu etkinliği kaçırmamasını istediler.   
Denizli’de yarın saat 10.00 ile 17.00 saatleri arasında Gültepe Geleneksel Türk Spor Oyunları Kompleksi’nde gerçekleştirilecek olan ‘2.Geleneksel Deve Güreşleri’ öncesi bugün kortej yürüyüşü düzenlendi.

Davullu zurnalı, Atlı Spor Kulübü’nün gösterisiyle Bayramyeri’nde başlayan yürüyüş Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin önünde son buldu. Şampiyon develerin sahneye çıktığı yürüyüşe vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi. Denizlililer kortej yürüyüşünü cep telefonlarına kaydetti, fotoğraf çekerek anı ölümsüzleştirdi.

 

Kortej yürüyüşüne Denizlispor Başkan yardımcısı ve organizasyon sahibi Mehmet Uz ile ünlü develer katıldı. Yarın 15 bin kişinin gelmesi beklenen güreşlerde 200 çift şampiyon deve birincilik için yarışacak. Organizasyonda Türk bayrakları da dağıtılacak. Bu şölene herkesi davet ettiklerini ifade eden ağa Mehmet Kavak ve Mehmet Uz, Denizlililerin bu etkinliği kaçırmamasını istediler. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.