Devrilen kamyonetteki sirke dolu bidonlar yola savruldu

ASAYİŞ 23.09.2019 - 10:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Devrilen kamyonetteki sirke dolu bidonlar yola savruldu

Denizli’de meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkan sirke yüklü kamyonet devrildi.

Denizli'de meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkan sirke yüklü kamyonet devrildi. Kazada 80 bidon nektar yola savrulurken, yolda trafik bir süreliğine aksadı.   Kaza, dün akşam 20.00 sıralarında Denizli-İzmir karayolu üzerinde Sadıkoğlu Kavşağı'nda meydana geldi. Hüseyin İşlemek idaresindeki 09 NE 394 plakalı kamyonet sürücüsü henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak karşı şeride geçip devrildi. Kazada kamyonetin devrildiği yönden gelen Nurullah Yılmaz yönetimindeki 07 E 3828 plakalı tır ile Remiz Arınık'ın kullandığı 20 BE 036 plakalı otomobil de kazaya karıştı. Devrilen kamyonetteki bidon içerisindeki sirkeler yola savrulurken, yolda bidonlar dolayısıyla trafik bir süreliğine aksadı.   Kazanın ardından soruşturma başlatıldı.    
Denizli’de meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkan sirke yüklü kamyonet devrildi.

Denizli'de meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkan sirke yüklü kamyonet devrildi. Kazada 80 bidon nektar yola savrulurken, yolda trafik bir süreliğine aksadı.

 

Kaza, dün akşam 20.00 sıralarında Denizli-İzmir karayolu üzerinde Sadıkoğlu Kavşağı'nda meydana geldi. Hüseyin İşlemek idaresindeki 09 NE 394 plakalı kamyonet sürücüsü henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak karşı şeride geçip devrildi. Kazada kamyonetin devrildiği yönden gelen Nurullah Yılmaz yönetimindeki 07 E 3828 plakalı tır ile Remiz Arınık'ın kullandığı 20 BE 036 plakalı otomobil de kazaya karıştı. Devrilen kamyonetteki bidon içerisindeki sirkeler yola savrulurken, yolda bidonlar dolayısıyla trafik bir süreliğine aksadı.

 

Kazanın ardından soruşturma başlatıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.