DGC Başkanını seçti

DENİZLİ 04.02.2017 - 16:03, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

DGC Başkanını seçti

Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nin (DGC) olağan genel kurulunda başkanlığa Osman Nuri Boyacı seçildi.

Genel kurul DGC Basın Merkezi'nde yapıldı. Divan başkanlığını Alnur Kalemci'nin yaptığı kurulda eski Başkan Ümit Varol tekrar aday olmadı. Kurulda verilen bir teklif üzerine başkan adayı olmak için sarı basın kartı şartı kaldırıldı. Kurulda başkanlığa Osman Nuri Boyacı ve Adem Erdağı aday oldu.   216 üyeden 183'ünün oy kullandığı seçimde oyların 125'ini alan Osman Nuri Boyacı, DGC'nin yeni başkanı olurken, Adem Erdağı ise 55 oy aldı. 3 oy ise geçersiz sayıldı. DGC yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: " Muhammet Karaçay, İskender Doğan, Sedat Kurt, Mesut Güler, Bahadır Kelci, Tahir Aygün, Birsen Bağcı, Cenk Öztürk."   DGC Denetleme kurulu Hakan Altınsarı, Yasemin Abut, Nadir Güleç'den oluşurken, Türkiye Gazeteciler Federasyonu(TGF) genel kuruluna ise M.Kemal Kaya, Ahmet Deda, Engin Ünal, Selami Aydın seçildi.  
Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nin (DGC) olağan genel kurulunda başkanlığa Osman Nuri Boyacı seçildi.

Genel kurul DGC Basın Merkezi'nde yapıldı. Divan başkanlığını Alnur Kalemci'nin yaptığı kurulda eski Başkan Ümit Varol tekrar aday olmadı. Kurulda verilen bir teklif üzerine başkan adayı olmak için sarı basın kartı şartı kaldırıldı. Kurulda başkanlığa Osman Nuri Boyacı ve Adem Erdağı aday oldu.

 

216 üyeden 183'ünün oy kullandığı seçimde oyların 125'ini alan Osman Nuri Boyacı, DGC'nin yeni başkanı olurken, Adem Erdağı ise 55 oy aldı. 3 oy ise geçersiz sayıldı. DGC yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: " Muhammet Karaçay, İskender Doğan, Sedat Kurt, Mesut Güler, Bahadır Kelci, Tahir Aygün, Birsen Bağcı, Cenk Öztürk."

 

DGC Denetleme kurulu Hakan Altınsarı, Yasemin Abut, Nadir Güleç'den oluşurken, Türkiye Gazeteciler Federasyonu(TGF) genel kuruluna ise M.Kemal Kaya, Ahmet Deda, Engin Ünal, Selami Aydın seçildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.