DGC’den İlyas Haytan için anma mesajı

DENİZLİ 26.10.2020 - 12:45, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

DGC’den İlyas Haytan için anma mesajı

Denizli Gazeteciler Cemiyeti (DGC)  Başkanı Muhammet Karaçay,  Gazeteci İlyas Haytan’ın ölümünün 5. Yıl dönümü nedeniyle anma mesajı yayınladı.   Sarayköy ilçesi sınırlarında Fotoğrafçı Alperen Ersoy ile haber takibi sırasında yaşanan elim trafik kazasında hayatını kaybeden gazeteci İlyas Haytan, ölümünün 5. Yılında unutulmadı.   Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muhammet Karaçay,  elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden İlyas Haytan’ın ölümünün ardından 5 yıl geçmesine rağmen acısının yürüklerinde hala taze olduğunu söyledi. Karaçay,  “Beş yıl önce 26 Ekim günü meslek hayatımızın en acı günlerinden birini yaşadık.  Gülen Adamımız İlyas Haytan’ı Alperen Ersoy’la birlikte elim bir trafik kazasında yitirdik. Yüreğimizde acısı hala ilk günkü tazeliğini koruyor. Onu hiçbir zaman unutmadık, unutmayacağız.  Gülen Adam İlyas Haytan kardeşimiz ve Alperen Ersoy’a Allah’tan rahmet diliyorum. Hepimizin başı sağolsun” dedi.   Biz’de DENİZLİ20HABER.COM ailesi olarak meslektaşımız İlyas Haytan ve Alperen Ersoy’u rahmetle anıyor mekanlarının cennet olmasını diliyoruz.

Denizli Gazeteciler Cemiyeti (DGC)  Başkanı Muhammet Karaçay,  Gazeteci İlyas Haytan’ın ölümünün 5. Yıl dönümü nedeniyle anma mesajı yayınladı.

 

Sarayköy ilçesi sınırlarında Fotoğrafçı Alperen Ersoy ile haber takibi sırasında yaşanan elim trafik kazasında hayatını kaybeden gazeteci İlyas Haytan, ölümünün 5. Yılında unutulmadı.

 

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muhammet Karaçay,  elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden İlyas Haytan’ın ölümünün ardından 5 yıl geçmesine rağmen acısının yürüklerinde hala taze olduğunu söyledi. Karaçay,  “Beş yıl önce 26 Ekim günü meslek hayatımızın en acı günlerinden birini yaşadık.  Gülen Adamımız İlyas Haytan’ı Alperen Ersoy’la birlikte elim bir trafik kazasında yitirdik. Yüreğimizde acısı hala ilk günkü tazeliğini koruyor. Onu hiçbir zaman unutmadık, unutmayacağız.  Gülen Adam İlyas Haytan kardeşimiz ve Alperen Ersoy’a Allah’tan rahmet diliyorum. Hepimizin başı sağolsun” dedi.

 

Biz’de DENİZLİ20HABER.COM ailesi olarak meslektaşımız İlyas Haytan ve Alperen Ersoy’u rahmetle anıyor mekanlarının cennet olmasını diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.