DGC üyeleri Medya Fotoğrafçılığı ve Montajı Eğitim aldı

DENİZLİ 25.03.2018 - 13:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

DGC üyeleri Medya Fotoğrafçılığı ve Montajı Eğitim aldı

Denizli Gazeteciler Cemiyeti (DGC) ve Güney Ege Kalkınma Ajansı’nın (GEKA) 2017 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında desteklediği Medya Fotoğrafçılığı ve Montajı Eğitimi‘ni 22-25 Mart 2018 tarihleri arasında gerçekleştirildi.   Türkiye Foto Muhabirleri Derneği Başkan Yardımcısı ve Depo Photos Yayın Yönetmeni Tolga Adanalı ve Türkiye Foto Muhabirleri Derneği Başkanı Rıza Özel’in de katıldığı eğitim programı çerçevesinde kursiyer gazeteciler 4 günde eğitimlerini tamamlayarak bugün sertifikalarını aldı.     DGC üyelerinin medya fotoğrafçılığı ve fotoğraf montajı konusunda 4 gün boyunca sıkı bir eğitimden geçtiği proje kapsamında, kursiyerlere basın çalışanının edinmesi gereken fotoğraf makinası donanımının ipuçlarından fotoğraf çekim tekniklerine, fotoğrafın basit şekilde arşivlenmesinden Photoshop üzerinde yapılabilecek temel düzenlemelere kadar birçok konuda kapsamlı eğitim verildi.     Bir gazetecinin günümüz koşulları içinde fotoğraf çekimi ve montajı konusunda bilmesi gerekenler üzerine asgari düzeyde eğitimin gerçekleştirildiği projede kursiyerlere bugün saat 12.00’da DGC İlyas Haytan Salonu’nda verildi.     Sertifika töreninde konuşan DGC Başkanı Osman Nuri Boyacı, böyle bir organizasyonda desteklerini esirgemeyen GEKA’ya, Türkiye Foto Muhabirleri Derneği’ne, bu projede emeği geçen herkese ve eğitime katılan gazeteci kursiyerlere teşekkür etti. Cemiyetin bu tür çalışmalarının devam edeceğini ifade etti.     Sertifika töreninden sonra DGC Başkanı Osman Nuri Boyacı ve Türkiye Foto Muhabirleri Derneği Başkan Yardımcısı ve Depo Photos Yayın Yönetmeni Tolga Adanalı kursiyerlerle toplu fotoğraf çekildi.      

Denizli Gazeteciler Cemiyeti (DGC) ve Güney Ege Kalkınma Ajansı’nın (GEKA) 2017 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında desteklediği Medya Fotoğrafçılığı ve Montajı Eğitimi‘ni 22-25 Mart 2018 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

 

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği Başkan Yardımcısı ve Depo Photos Yayın Yönetmeni Tolga Adanalı ve Türkiye Foto Muhabirleri Derneği Başkanı Rıza Özel’in de katıldığı eğitim programı çerçevesinde kursiyer gazeteciler 4 günde eğitimlerini tamamlayarak bugün sertifikalarını aldı.

 

 

DGC üyelerinin medya fotoğrafçılığı ve fotoğraf montajı konusunda 4 gün boyunca sıkı bir eğitimden geçtiği proje kapsamında, kursiyerlere basın çalışanının edinmesi gereken fotoğraf makinası donanımının ipuçlarından fotoğraf çekim tekniklerine, fotoğrafın basit şekilde arşivlenmesinden Photoshop üzerinde yapılabilecek temel düzenlemelere kadar birçok konuda kapsamlı eğitim verildi.

 

 

Bir gazetecinin günümüz koşulları içinde fotoğraf çekimi ve montajı konusunda bilmesi gerekenler üzerine asgari düzeyde eğitimin gerçekleştirildiği projede kursiyerlere bugün saat 12.00’da DGC İlyas Haytan Salonu’nda verildi.

 

 

Sertifika töreninde konuşan DGC Başkanı Osman Nuri Boyacı, böyle bir organizasyonda desteklerini esirgemeyen GEKA’ya, Türkiye Foto Muhabirleri Derneği’ne, bu projede emeği geçen herkese ve eğitime katılan gazeteci kursiyerlere teşekkür etti. Cemiyetin bu tür çalışmalarının devam edeceğini ifade etti.

 

 

Sertifika töreninden sonra DGC Başkanı Osman Nuri Boyacı ve Türkiye Foto Muhabirleri Derneği Başkan Yardımcısı ve Depo Photos Yayın Yönetmeni Tolga Adanalı kursiyerlerle toplu fotoğraf çekildi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.