DİDER'den 'Yenilikçi Yaklaşımlar' paneli

08.05.2018 - 15:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

DİDER'den 'Yenilikçi Yaklaşımlar' paneli

Denizli de faaliyet gösteren firmaların rekabette ellerinin güçlenmesine destek vermeyi amaçlayan Denizli İnavasyon Derneği, (DİDER) “Yenilikçi Yaklaşımlar” konulu bir panel düzenleyecek.      2015 yılında  novatif projeler üreterek farkındalık oluşturmak, bölgesel ve ulusal organizasyonlar yaparak toplumsal gelişim ve değişime katkıda bulunmak için kurulan DİDER, inovasyon konusunda çalışmalar yaparak uygulanmaya başlanan inovatif örnekleri Denizlili girişimciler ile buluşturuyor.  10 Mayıs Perşembe günü Denizli Ticaret Odası toplantı salonunda “Yenilikçi Yaklaşımlar” konulu bir panel düzenleyecek olan DİDER, Denizli de faaliyet gösteren firmaların rekabette ellerinin güçlenmesine destek vermeyi amaçlıyor.  Denizli Seviye Okulları Kurucusu ve DİDER Yönetim Kurulu Üyesi Şaban Varol, tüm sektörlerden herkesin kendi işini geliştirebileceği yönler bulabileceğini belirterek, “yenilikleri başarırken kazanılmış olan tecrübelerden faydalanmak isteyen herkesi bu panele bekliyoruz. İlham kaynağı olacak bu çalışma sonunda artık farklı düşünecek, işinizi geliştirecek, karlılığınızı artıracak, öncelikle ilimizin doğal olarak da ülkemizin ekonomisine daha fazla katkıda bulunacaksınız.” dedi.

Denizli de faaliyet gösteren firmaların rekabette ellerinin güçlenmesine destek vermeyi amaçlayan Denizli İnavasyon Derneği, (DİDER) “Yenilikçi Yaklaşımlar” konulu bir panel düzenleyecek. 
 

 

2015 yılında  novatif projeler üreterek farkındalık oluşturmak, bölgesel ve ulusal organizasyonlar yaparak toplumsal gelişim ve değişime katkıda bulunmak için kurulan DİDER, inovasyon konusunda çalışmalar yaparak uygulanmaya başlanan inovatif örnekleri Denizlili girişimciler ile buluşturuyor. 

10 Mayıs Perşembe günü Denizli Ticaret Odası toplantı salonunda “Yenilikçi Yaklaşımlar” konulu bir panel düzenleyecek olan DİDER, Denizli de faaliyet gösteren firmaların rekabette ellerinin güçlenmesine destek vermeyi amaçlıyor. 

Denizli Seviye Okulları Kurucusu ve DİDER Yönetim Kurulu Üyesi Şaban Varol, tüm sektörlerden herkesin kendi işini geliştirebileceği yönler bulabileceğini belirterek, “yenilikleri başarırken kazanılmış olan tecrübelerden faydalanmak isteyen herkesi bu panele bekliyoruz. İlham kaynağı olacak bu çalışma sonunda artık farklı düşünecek, işinizi geliştirecek, karlılığınızı artıracak, öncelikle ilimizin doğal olarak da ülkemizin ekonomisine daha fazla katkıda bulunacaksınız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.