DİDER’in inovasyon paneli yoğun ilgi gördü

DİĞER 10.05.2018 - 16:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

DİDER’in inovasyon paneli yoğun ilgi gördü

Denizli İnovasyon Derneği (DİDER) firrmaların rekabette ellerinin güçlenmesine destek vermek amacıyla  “Endüstri 4.0 ve İnovasyon” paneli düzenledi.    Denizli’de inovatif projeler üretmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla 2015 yılında kurulan DİDER’in organizasyonunu üstlendiği “Endüstri 4.0 ve İnovasyon” konulu panel Denizli Ticaret Odası salonunda yapıldı. PAÜ Teknoloji Fakültesi Makine İmalatı Mühendisliği Bölüm Başkanı Dr. Arzum Işıtan’ın moderatörlüğünde gerçekleştirilen panele, DİDER Yönetim Kurulu Üyesi Şaban Varol, PAÜ Alatay Otomobil Projesi Yönetim Kurulu üyesi Prof.Dr. Aydın Kızılkaya, Poyraz Boya Yönetim Kurulu Başkanı Emin Şen, PAÜ Yönetim Bilişim Sistemleri Anabilim Dalı Başkanı Doç.Dr. İbrahim Aksel ile Telemetre Şirketi kurucusu Koray Başdüzen konuşmacı olacak katıldı. Panele öğrenciler ve işadamları ilgi gösterdi.     “İlham kaynağı olacak” Panelin birçok şirkete ilham kaynağı olacağını vurgulayan DİDER Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Cesur, “Tüm sektörlerden herkesin kendi işini geliştirebileceği yönler bulabileceği bir panel gerçekleştiriyoruz. Dünya teklonojide büyük bir hızla ilerliyor. Geleceğimiz için 4.0 gibi inovasyon çalışmalarına ihtiyacımız var. Firmalarımız çağın gerektirdiği şekilde makineleşip, yeniliğe ayak uydurmak zorunda” dedi. Konuşmaların ardından PAÜ Alatay Otomobil Projesi Yönetim Kurulu üyesi Prof.Dr. Aydın Kızılkaya, ‘Otonom Otomobil Sistemleri’, Poyraz Boya Yönetim Kurulu Başkanı Emin Şen ‘Enerjide İnovasyon’, PAÜ Yönetim Bilişim Sistemleri Anabilim Dalı Başkanı Doç.Dr. İbrahim Aksel ‘Ar-Ge ve İnovasyon’ ve Telemetre Şirketi kurucusu Koray Başdüzen ‘Endüstri 4.0’in geleceği’ konularında sinevizyon eşliğinde sunumlarını yaptı. Panel, soru cevap bölümüyle sona erdi.        

Denizli İnovasyon Derneği (DİDER) firrmaların rekabette ellerinin güçlenmesine destek vermek amacıyla  “Endüstri 4.0 ve İnovasyon” paneli düzenledi. 

 

Denizli’de inovatif projeler üretmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla 2015 yılında kurulan DİDER’in organizasyonunu üstlendiği “Endüstri 4.0 ve İnovasyon” konulu panel Denizli Ticaret Odası salonunda yapıldı. PAÜ Teknoloji Fakültesi Makine İmalatı Mühendisliği Bölüm Başkanı Dr. Arzum Işıtan’ın moderatörlüğünde gerçekleştirilen panele, DİDER Yönetim Kurulu Üyesi Şaban Varol, PAÜ Alatay Otomobil Projesi Yönetim Kurulu üyesi Prof.Dr. Aydın Kızılkaya, Poyraz Boya Yönetim Kurulu Başkanı Emin Şen, PAÜ Yönetim Bilişim Sistemleri Anabilim Dalı Başkanı Doç.Dr. İbrahim Aksel ile Telemetre Şirketi kurucusu Koray Başdüzen konuşmacı olacak katıldı. Panele öğrenciler ve işadamları ilgi gösterdi. 

 

 “İlham kaynağı olacak”

Panelin birçok şirkete ilham kaynağı olacağını vurgulayan DİDER Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Cesur, “Tüm sektörlerden herkesin kendi işini geliştirebileceği yönler bulabileceği bir panel gerçekleştiriyoruz. Dünya teklonojide büyük bir hızla ilerliyor. Geleceğimiz için 4.0 gibi inovasyon çalışmalarına ihtiyacımız var. Firmalarımız çağın gerektirdiği şekilde makineleşip, yeniliğe ayak uydurmak zorunda” dedi. Konuşmaların ardından PAÜ Alatay Otomobil Projesi Yönetim Kurulu üyesi Prof.Dr. Aydın Kızılkaya, ‘Otonom Otomobil Sistemleri’, Poyraz Boya Yönetim Kurulu Başkanı Emin Şen ‘Enerjide İnovasyon’, PAÜ Yönetim Bilişim Sistemleri Anabilim Dalı Başkanı Doç.Dr. İbrahim Aksel ‘Ar-Ge ve İnovasyon’ ve Telemetre Şirketi kurucusu Koray Başdüzen ‘Endüstri 4.0’in geleceği’ konularında sinevizyon eşliğinde sunumlarını yaptı. Panel, soru cevap bölümüyle sona erdi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.