Dikkat sağanak yağmur geliyor !

YAŞAM 09.10.2018 - 09:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Dikkat sağanak yağmur geliyor !

Denizli’de sıcak ve kavurucu sıcaklar yarın itibariyle sona eriyor.   Denizli ve ilçelerinde Cuma’ya kadar yer yer sağanak veya gök gürültülü sağanak yağmur bekleniyor. Meteoroloji Dairesi’nin 9-15 Ekim dönemini kapsayan hava tahminlerine göre, hava yarından itibaren 12 Ekim’e kadar sağanak veya gök gürültülü sağanak yağmurlu şeklinde olacak.   Denizli’de bugün en yüksek sıcaklık 27 derece.Yeni haftaya parçalı bulutlu bir hava ile başlayan Denizli çarşambadan itibaren sağanak yağış kenti etkisi altına alacak.   Yarın yer yer sağanak yağış etkili olması bekleniyor. Sıcaklık ise 28 derece olacak. Çarşamba günü ise meteoroloji sağanak yağış uyarısında bulundu, sıcaklık 26 derece olması bekleniyor Perşembe günü de sıcaklıkda değişme olmayacak, sağanak yağış etkisini sürdürecek. Cuma günü sıcaklık 25 dereceye kadar düşecek. Sağanak yağış etkisini sürdürecek. Cumartesi ise sıcaklık 23 derece olması tahmin edilirken yağış etkisini arttırarak gökgültülü sağanak yağış şeklinde düşecek.      Denizli ilçelerinde de  durum aynı. Bütün ilçelerde yarından itibaren Pazar gününe kadar sağanak yağış etkili olacak.

Denizli’de sıcak ve kavurucu sıcaklar yarın itibariyle sona eriyor.

 

Denizli ve ilçelerinde Cuma’ya kadar yer yer sağanak veya gök gürültülü sağanak yağmur bekleniyor.
Meteoroloji Dairesi’nin 9-15 Ekim dönemini kapsayan hava tahminlerine göre, hava yarından itibaren 12 Ekim’e kadar sağanak veya gök gürültülü sağanak yağmurlu şeklinde olacak.

 

Denizli’de bugün en yüksek sıcaklık 27 derece.Yeni haftaya parçalı bulutlu bir hava ile başlayan Denizli çarşambadan itibaren sağanak yağış kenti etkisi altına alacak.

 

Yarın yer yer sağanak yağış etkili olması bekleniyor. Sıcaklık ise 28 derece olacak. Çarşamba günü ise meteoroloji sağanak yağış uyarısında bulundu, sıcaklık 26 derece olması bekleniyor Perşembe günü de sıcaklıkda değişme olmayacak, sağanak yağış etkisini sürdürecek. Cuma günü sıcaklık 25 dereceye kadar düşecek. Sağanak yağış etkisini sürdürecek. Cumartesi ise sıcaklık 23 derece olması tahmin edilirken yağış etkisini arttırarak gökgültülü sağanak yağış şeklinde düşecek.   

 

Denizli ilçelerinde de  durum aynı. Bütün ilçelerde yarından itibaren Pazar gününe kadar sağanak yağış etkili olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.