Dikkatsizlik kazaya neden oldu!

ASAYİŞ 11.11.2018 - 14:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Dikkatsizlik kazaya neden oldu!

Denizli Merkezefendi İlçesi'nde dikkatsizlik sonucu meydana gelen kazada üç araç çarpıştı.   Edinilen bilgiye göre, Merkezefendi İlçesi Yenişafak Mahallesi  Ferhatlar Koleji kavşağı olarak bilinen 1029 ile 1046 sokağın kesiştiği noktada iddialara göre, dikkatsizlik ve kırmızı ışık ihlali sonucu kaza meydana geldi. Çarpmanın etkisi ile bir araç sol tarafa savrulurken trafik ışıklarına çarptı ve ters şerit ile refüj de durabildi. Bir araç ise bölünmüş yolun ortasındaki refüje çarparak durdu.  Kazaya karışan diğer bir araç sürücüsü ise tamponuna aldığı hafif darbe sonu kaza yerinden ayrıldı. Kazada bir araç içersinde sıkışan sürücü yaralandı.   Kazanın ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, trafik ve asayiş ekipleri sevk edildi. Kazada araç içerisinde sıkışan sürücü itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.   Kazada araçlarda maddi hasar meydana gelirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli Merkezefendi İlçesi'nde dikkatsizlik sonucu meydana gelen kazada üç araç çarpıştı.

 

Edinilen bilgiye göre, Merkezefendi İlçesi Yenişafak Mahallesi  Ferhatlar Koleji kavşağı olarak bilinen 1029 ile 1046 sokağın kesiştiği noktada iddialara göre, dikkatsizlik ve kırmızı ışık ihlali sonucu kaza meydana geldi. Çarpmanın etkisi ile bir araç sol tarafa savrulurken trafik ışıklarına çarptı ve ters şerit ile refüj de durabildi. Bir araç ise bölünmüş yolun ortasındaki refüje çarparak durdu.  Kazaya karışan diğer bir araç sürücüsü ise tamponuna aldığı hafif darbe sonu kaza yerinden ayrıldı. Kazada bir araç içersinde sıkışan sürücü yaralandı.

 

Kazanın ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, trafik ve asayiş ekipleri sevk edildi. Kazada araç içerisinde sıkışan sürücü itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

 

Kazada araçlarda maddi hasar meydana gelirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.