DİN-BİR-SEN Denizli: Ömrünü İslam Davasına Adadı

DENİZLİ 20.01.2021 - 13:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

DİN-BİR-SEN Denizli: Ömrünü İslam Davasına Adadı

DİN-BİR-SEN Denizli Şube Başkanlığı, Müslümanların üvey evlat muamelesi gördüğü 28 Şubat sürecinde korkmadan hakikati haykıran Timurtaş Uçar Hoca'nın, ebediyete irtihalinin 21. Yılında dua ve minnetle yad ediyor.   Müslümanların üzerine karabasan gibi çökülen bir dönemde kürsüden verdiği vaazlarla ümmetin gönlünü ferahlatan ve coşkuya sevk eden Timurtaş Uçar Hoca, bugün dahi sohbetleriyle milyonlarca kişiyi irşad etmeyi sürdürüyor. Ömrünün her anını İslam davasına adayan ve 20 Ocak 2000 tarihinde hayatını kaybeden Hocaefendi, aradan geçen 21 yıla rağmen sevenlerin gönlündeki sıcaklığını hala koruyor.     Özerk Diyanet Vakıf Çalışanları Sendikası Denizli Şubesi de vefatının sene-i devriyesinde Timurtaş Uçar Hoca’yı unutmadı.     DİN-BİR-SEN Denizli Şubesi tarafından Timurtaş Uçar Hocaefendinin vefatının yıldönümü dolayısıyla yayınlanan mesajda şu ifadelere yer verildi;  “Bugün tarihlerden 20 Ocak. Ömrünü İslam Davasına Adamış Timurtaş Uçar Hocaefendi’yi vefatının sene-i devriyesinde rahmetle ve minnetle anıyoruz. Kürsüler onun gibi haşmetlisini görmedi. Rabbim mekanını cennet eylesin ve ondan razı olsun.”     MÜSLÜMANLARA MÜSLÜMAN’CA BİR DURUŞ VE BİLİNÇ AŞILADI Timurtaş Uçar Hocamız, Müslümanların baskı altına alınıp sosyal ve psikolojik olarak sindirildiği bir dönemde bedel ödeme pahasına cami kürsülerinden, vakıfların derslerinde, vaazlarında hakkı haykırarak, küfre, zulme ve şirke karşı Müslümanları uyardı. Hayatının her döneminde İslam dininin gerçeğini dile getirmekten bir an olsun geri durmadı. Müslümanlara Müslüman’ca bir duruş ve bilinç aşıladı.  

DİN-BİR-SEN Denizli Şube Başkanlığı, Müslümanların üvey evlat muamelesi gördüğü 28 Şubat sürecinde korkmadan hakikati haykıran Timurtaş Uçar Hoca'nın, ebediyete irtihalinin 21. Yılında dua ve minnetle yad ediyor.

 

Müslümanların üzerine karabasan gibi çökülen bir dönemde kürsüden verdiği vaazlarla ümmetin gönlünü ferahlatan ve coşkuya sevk eden Timurtaş Uçar Hoca, bugün dahi sohbetleriyle milyonlarca kişiyi irşad etmeyi sürdürüyor. Ömrünün her anını İslam davasına adayan ve 20 Ocak 2000 tarihinde hayatını kaybeden Hocaefendi, aradan geçen 21 yıla rağmen sevenlerin gönlündeki sıcaklığını hala koruyor. 

 

 Özerk Diyanet Vakıf Çalışanları Sendikası Denizli Şubesi de vefatının sene-i devriyesinde Timurtaş Uçar Hoca’yı unutmadı.

 

 

DİN-BİR-SEN Denizli Şubesi tarafından Timurtaş Uçar Hocaefendinin vefatının yıldönümü dolayısıyla yayınlanan mesajda şu ifadelere yer verildi;  “Bugün tarihlerden 20 Ocak. Ömrünü İslam Davasına Adamış Timurtaş Uçar Hocaefendi’yi vefatının sene-i devriyesinde rahmetle ve minnetle anıyoruz. Kürsüler onun gibi haşmetlisini görmedi. Rabbim mekanını cennet eylesin ve ondan razı olsun.”

 

 

MÜSLÜMANLARA MÜSLÜMAN’CA BİR DURUŞ VE BİLİNÇ AŞILADI

Timurtaş Uçar Hocamız, Müslümanların baskı altına alınıp sosyal ve psikolojik olarak sindirildiği bir dönemde bedel ödeme pahasına cami kürsülerinden, vakıfların derslerinde, vaazlarında hakkı haykırarak, küfre, zulme ve şirke karşı Müslümanları uyardı. Hayatının her döneminde İslam dininin gerçeğini dile getirmekten bir an olsun geri durmadı. Müslümanlara Müslüman’ca bir duruş ve bilinç aşıladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.