Din Gönüllüsü İmam Hatip ve Müezzin Kayyımlar Yaşlıların Hizmetinde

DENİZLİ 30.03.2020 - 09:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Din Gönüllüsü İmam Hatip ve Müezzin Kayyımlar Yaşlıların Hizmetinde

Koronavirüs nedeniyle, 65 yaş üstü ve kronik hastalığı bulunanların dışarı çıkma yasağının uygulaması nedeniyle bu vatandaşların ihtiyaçları kurumlar tarafından tedarik ediliyor.   Denizli Merkezefendi Müftülüğü’nde görevli İmam Hatip ve müezzin kayyımlar 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olup evlerinden dışarı çıkamayan vatandaşların her türlü ihtiyaçlarını gidermek için kolları sıvadı.     Yaşlı vatandaşların, market, pazar alış-verişinin yanı sıra ilaçlarının alınması, maaşlarının çekilip teslim edilmesi konusunda büyük bir özveri ile çalışıyorlar. Merkezefendi Kaymakamlığı himaye ve nezaretinde kuruluna Vefa Sosyal Destek biriminde görev alan İmam ve müezzinler ihtiyacı olan vatandaşlara destek olmaya devam ediyor.     Öte yandan, Denizli Hilal Cami’nin başlatmış olduğu “Şimdi iyilik zamanı” kampanyasına gıda desteği yapan hayırseverlerin yardım paketleri, belirlenen ihtiyaç sahibi vatandaşlara teslim ediliyor.  

Koronavirüs nedeniyle, 65 yaş üstü ve kronik hastalığı bulunanların dışarı çıkma yasağının uygulaması nedeniyle bu vatandaşların ihtiyaçları kurumlar tarafından tedarik ediliyor.

 

Denizli Merkezefendi Müftülüğü’nde görevli İmam Hatip ve müezzin kayyımlar 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olup evlerinden dışarı çıkamayan vatandaşların her türlü ihtiyaçlarını gidermek için kolları sıvadı.

 

 

Yaşlı vatandaşların, market, pazar alış-verişinin yanı sıra ilaçlarının alınması, maaşlarının çekilip teslim edilmesi konusunda büyük bir özveri ile çalışıyorlar. Merkezefendi Kaymakamlığı himaye ve nezaretinde kuruluna Vefa Sosyal Destek biriminde görev alan İmam ve müezzinler ihtiyacı olan vatandaşlara destek olmaya devam ediyor.

 

 

Öte yandan, Denizli Hilal Cami’nin başlatmış olduğu “Şimdi iyilik zamanı” kampanyasına gıda desteği yapan hayırseverlerin yardım paketleri, belirlenen ihtiyaç sahibi vatandaşlara teslim ediliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.