DİN SİYASET DARBE VE PEYGAMBER OCAĞI NEDİR?

DİĞER 30.07.2016 - 11:23, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

DİN SİYASET DARBE VE PEYGAMBER OCAĞI NEDİR?

denizli haber / denizli 20 haber / DİN SİYASET DARBE VE PEYGAMBER OCAĞI NEDİR?

 Asker kelimesiyle başlayacak olursak, asker Arapça kökenli bir kelimedir, Farsçada ise askere “leşker” denir.    Asker kelimesi Türkçemizden Balkan dillerine de geçmiştir. Dilimizde her zaman kullandığımız asker ise Ordunun her kademesinde görevli subay, astsubay, çavuş, onbaşı ve erlere verilen bir isimdir.   Asker ocağı ifadesine gelince; bir yuva, bir aile gibi kabul edilen askerlik hizmeti, bu hizmetin yapıldığı yer: Mesela “Asker ocağı insanı hayata hazırlar”, dediğimiz gibi.   YAZARIN YAZISININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!
denizli haber / denizli 20 haber / DİN SİYASET DARBE VE PEYGAMBER OCAĞI NEDİR?

 Asker kelimesiyle başlayacak olursak, asker Arapça kökenli bir kelimedir, Farsçada ise askere “leşker” denir.

 

 Asker kelimesi Türkçemizden Balkan dillerine de geçmiştir. Dilimizde her zaman kullandığımız asker ise Ordunun her kademesinde görevli subay, astsubay, çavuş, onbaşı ve erlere verilen bir isimdir.

 

Asker ocağı ifadesine gelince; bir yuva, bir aile gibi kabul edilen askerlik hizmeti, bu hizmetin yapıldığı yer: Mesela “Asker ocağı insanı hayata hazırlar”, dediğimiz gibi.

 

YAZARIN YAZISININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.