Divarcı'dan İş Dünyasına Önemli Mesajlar

SİYASET 22.02.2019 - 09:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Divarcı'dan İş Dünyasına Önemli Mesajlar

Millet İttifakı Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı sivil toplum kuruluşları buluşmaları kapsamında Denizli İş Birliği Derneği'ni ziyaret etti.   Dernek Başkanı Adem Başkaya ve yönetim kurulu üyeleri tarafından ilgi ile karşılanan Başkan Adayı Divarcı, iş dünyasının her daim yanında olacaklarını ifade etti.   "İş Dünyasının Her Daim Yanında Olacağız" CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı 'Toplumun bütün kesimlerinde huzuru sağlayacağız' hedefi ile bütün Pamukkalelilerle buluşmaya devam ediyor. Bu kapsamda Denizli İş Birliği Derneği'ni ziyaret eden Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı iş dünyasının her zaman yanında olacaklarını ifade etti.   Dernek Başkanı Adem Başkaya ve yönetim kurulu üyelerine ekonomiye dair projelerini anlatan Millet İttifakı Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı'nın konuşması Denizli İş Birliği Derneği üyelerinden de tam not aldı. Dernek Başkanı Adem Başkaya da yaşanan bu süreçte iş dünyası olarak yerel yönetimlerden de destek beklediklerini ifade ederek, seçimlerin ardından Denizli'nin kalkınması için ortak projelere hazır olduklarını söyledi.    

Millet İttifakı Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı sivil toplum kuruluşları buluşmaları kapsamında Denizli İş Birliği Derneği'ni ziyaret etti.

 

Dernek Başkanı Adem Başkaya ve yönetim kurulu üyeleri tarafından ilgi ile karşılanan Başkan Adayı Divarcı, iş dünyasının her daim yanında olacaklarını ifade etti.

 

"İş Dünyasının Her Daim Yanında Olacağız"

CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı 'Toplumun bütün kesimlerinde huzuru sağlayacağız' hedefi ile bütün Pamukkalelilerle buluşmaya devam ediyor. Bu kapsamda Denizli İş Birliği Derneği'ni ziyaret eden Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı iş dünyasının her zaman yanında olacaklarını ifade etti.

 

Dernek Başkanı Adem Başkaya ve yönetim kurulu üyelerine ekonomiye dair projelerini anlatan Millet İttifakı Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı'nın konuşması Denizli İş Birliği Derneği üyelerinden de tam not aldı. Dernek Başkanı Adem Başkaya da yaşanan bu süreçte iş dünyası olarak yerel yönetimlerden de destek beklediklerini ifade ederek, seçimlerin ardından Denizli'nin kalkınması için ortak projelere hazır olduklarını söyledi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.