Divarcı “Pamukkale’yi Tarımın Başkenti Yapacağız”

SİYASET 01.03.2019 - 10:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Divarcı “Pamukkale’yi Tarımın Başkenti Yapacağız”

Millet İttifakı Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı Ege Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na katıldı. Pamukkale’yi tarımda bir marka haline getireceklerini ifade eden Divarcı, fuar katılımcılarını tek tek ziyaret etti.   Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar ve İYİ Parti Milletvekili Yasin Öztürk CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı tarım fuarını gezdi. EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen fuar katılımcıları ile bir araya gelen heyet, çiftçiliğin zorluklarını bildiklerini bu nedenle üretimin önünü açacak projelerle geldiklerini söylediler.     Pamukkale Üretecek Çiftçimiz Kazanacak Üreten Pamukkale projesi ile yola çıktıklarını ifade eden Ahmet Divarcı; “Tarıma yönelik projelerimizle geliyoruz. Çiftçimizin yaşadıkları sorunların farkındayız. Bu nedenle ‘Alım Garantili Üretim’ projemizle Pamukkaleli çiftçilerimizi tanıştıracağız. Ekim bölgelerimizin toprak ve verim özelliklerine uygun ekim döneminde alım garantisi verip çiftçilerimize mahsüllerini değerinde satmanın mutluluğu ile tanıştıracağız. Yalnızca hasat döneminde değil; ekim ve üretim döneminde de sizlerin yanında olacağız. Hedefimiz büyük. Pamukkale’nin adını tarım, turizm ve şehircilik alanlarında dünyaya duyurmak. El ele vererek Ekmeğimizi Büyütmeye var mısınız?” diye konuştu. Fuar katılımcıları da Divarcı’nın projelerine ‘Yanındayız Başkan’ sözleri ile tam destek verdi.       

Millet İttifakı Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı Ege Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na katıldı. Pamukkale’yi tarımda bir marka haline getireceklerini ifade eden Divarcı, fuar katılımcılarını tek tek ziyaret etti.

 

Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar ve İYİ Parti Milletvekili Yasin Öztürk CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı tarım fuarını gezdi. EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen fuar katılımcıları ile bir araya gelen heyet, çiftçiliğin zorluklarını bildiklerini bu nedenle üretimin önünü açacak projelerle geldiklerini söylediler.

 

 

Pamukkale Üretecek Çiftçimiz Kazanacak

Üreten Pamukkale projesi ile yola çıktıklarını ifade eden Ahmet Divarcı; “Tarıma yönelik projelerimizle geliyoruz. Çiftçimizin yaşadıkları sorunların farkındayız. Bu nedenle ‘Alım Garantili Üretim’ projemizle Pamukkaleli çiftçilerimizi tanıştıracağız. Ekim bölgelerimizin toprak ve verim özelliklerine uygun ekim döneminde alım garantisi verip çiftçilerimize mahsüllerini değerinde satmanın mutluluğu ile tanıştıracağız. Yalnızca hasat döneminde değil; ekim ve üretim döneminde de sizlerin yanında olacağız. Hedefimiz büyük. Pamukkale’nin adını tarım, turizm ve şehircilik alanlarında dünyaya duyurmak. El ele vererek Ekmeğimizi Büyütmeye var mısınız?” diye konuştu. Fuar katılımcıları da Divarcı’nın projelerine ‘Yanındayız Başkan’ sözleri ile tam destek verdi. 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.