Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Denizli’ye geliyor

DENİZLİ 18.04.2018 - 14:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Denizli’ye geliyor

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, ‘sabah namazı buluşmaları’ kapsamında hafta sonu Denizli’ye gelecek.  Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın 22 Nisan Pazar günü kente geleceği ve ilk olarak Denizli İl Müftülüğü tarafından başlatılan ‘sabah namazı buluşmaları’ etkinlikleri kapsamında Hilal Cami’de kılınacak olan sabah namazına katılacağı öğrenildi. Etkinliğe bütün vatandaşların davetli oldukları ve bayanlar içinde camide yer ayrıldığı aktarıldı.                                                                                                                                                     

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, ‘sabah namazı buluşmaları’ kapsamında hafta sonu Denizli’ye gelecek. 


Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın 22 Nisan Pazar günü kente geleceği ve ilk olarak Denizli İl Müftülüğü tarafından başlatılan ‘sabah namazı buluşmaları’ etkinlikleri kapsamında Hilal Cami’de kılınacak olan sabah namazına katılacağı öğrenildi. Etkinliğe bütün vatandaşların davetli oldukları ve bayanlar içinde camide yer ayrıldığı aktarıldı.  

 

 

                                                                                                                                              

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.