Doç. Dr. Süleyman Yaman Koçaktez Ödülü Sahibini Buldu

03.05.2018 - 15:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Doç. Dr. Süleyman Yaman Koçaktez Ödülü Sahibini Buldu

Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nün düzenlediği “4. Doç. Dr. Süleyman Yaman Koçak Yüksek Lisans Tez Yarışması” ödül töreni gerçekleştirildi.   Pamukkale Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğretim üyesiyken 29 Ağustos 2012’de Nazilli’de geçirdiği elim bir trafik kazasında, henüz 33 yaşında hayatını kaybeden PAÜÖğr. Üyesi Doç. Dr. Süleyman Yaman Koçak anısına düzenlenen tez yarışması ödül töreni yapıldı.   İktisadi veİdari Bilimler Fakültesi Mavi Salon’da gerçekleşen ödül törenine başta Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rafet Kılınçarslan olmak üzere, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Sarıtaş, Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Organ,  Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. MehmetVefa Nalbant, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Aliyar Demirci, Koçak ailesi, çalışma arkadaşları ve öğrenciler katıldı.   Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Aliyar Demirci’nin açılış konuşmasıyla başlayan tören Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Mehmet Vefa Nalbant’ın “Bilgi, Erdem ve İnsan” başlıklı konuşmasıyla devam etti.   Merhum akademisyen Doç. Dr. Süleyman Yaman Koçak’ın özgeçmişinin okunması ve anısına barkovizyon gösteriminin ardından, yarışmanın jürisinde yer alan öğretim üyelerine teşekkür belgeleri takdim edildi.   ADIM Üniversiteleri Sosyal Bilimler Enstitülerinde son 3 yılda hazırlanan ve kabul edilen Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanlarında yapılmış yüksek lisans tez sahiplerinin katıldığı yarışmada ödüle, tez danışmanlığını PAÜ Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Öğr. Üyesi Doç Dr. Pınar Savaş Yavuzçehre’nin yaptığı   “6630 Sayılı Yasanın Uygulama Sürecinde Denizli’de Belediye Hizmetlerinden Memnuniyet Algısı: Eski Belde Belediyeleri Üzerine Bir İnceleme” adlı tezi ile Cem Keysan layık görüldü. Keysan’a ödülünü Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rafet Kılınçarslan takdim ederken, Doç. Dr. Yavuzçehre,  başarı belgesini Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Mehmet Vefa Nalbant’ın elinden aldı.  

Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nün düzenlediği “4. Doç. Dr. Süleyman Yaman Koçak Yüksek Lisans Tez Yarışması” ödül töreni gerçekleştirildi.

 

Pamukkale Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğretim üyesiyken 29 Ağustos 2012’de Nazilli’de geçirdiği elim bir trafik kazasında, henüz 33 yaşında hayatını kaybeden PAÜÖğr. Üyesi Doç. Dr. Süleyman Yaman Koçak anısına düzenlenen tez yarışması ödül töreni yapıldı.

 

İktisadi veİdari Bilimler Fakültesi Mavi Salon’da gerçekleşen ödül törenine başta Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rafet Kılınçarslan olmak üzere, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Sarıtaş, Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Organ,  Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. MehmetVefa Nalbant, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Aliyar Demirci, Koçak ailesi, çalışma arkadaşları ve öğrenciler katıldı.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Aliyar Demirci’nin açılış konuşmasıyla başlayan tören Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Mehmet Vefa Nalbant’ın “Bilgi, Erdem ve İnsan” başlıklı konuşmasıyla devam etti.

 

Merhum akademisyen Doç. Dr. Süleyman Yaman Koçak’ın özgeçmişinin okunması ve anısına barkovizyon gösteriminin ardından, yarışmanın jürisinde yer alan öğretim üyelerine teşekkür belgeleri takdim edildi.   ADIM Üniversiteleri Sosyal Bilimler Enstitülerinde son 3 yılda hazırlanan ve kabul edilen Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanlarında yapılmış yüksek lisans tez sahiplerinin katıldığı yarışmada ödüle, tez danışmanlığını PAÜ Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Öğr. Üyesi Doç Dr. Pınar Savaş Yavuzçehre’nin yaptığı   “6630 Sayılı Yasanın Uygulama Sürecinde Denizli’de Belediye Hizmetlerinden Memnuniyet Algısı: Eski Belde Belediyeleri Üzerine Bir İnceleme” adlı tezi ile Cem Keysan layık görüldü. Keysan’a ödülünü Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rafet Kılınçarslan takdim ederken, Doç. Dr. Yavuzçehre,  başarı belgesini Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Mehmet Vefa Nalbant’ın elinden aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.