Doğa Hayvanlarına Sahip Çıkalım

YAŞAM 29.12.2016 - 16:12, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Doğa Hayvanlarına Sahip Çıkalım

Denizli Çameli İlçesi'nde Gazeteci Sezgin Özemdir, örnek davranış sergileyerek yoğun kar nedeni ile örtülen doğada yem bulma sıkıntısı çeken hayvanlar için yem bıraktı. Özdemir, bu örnek davranışı sergilerken vatandaşları bu konuda duyarlı olmaya davet etti.

Özdemir, "İlçemizde kar yağışı sebebiyle doğa kar örtüsü ile kaplandı. Bu yüzden kuşlar yiyecek bulmakta sıkıntı çekiyor. Herkesin bu konuda duyarlı davranarak yiyecek bırakması gerekir.”Bende bu konu hassasiyetini dile getirmek için ilçenin muhtelif yerlerine yem bıraktım.     Özellikle yerleşim yerlerindeki vatandaşlarımız, kendi çapında iyilik yapabileceklerini düşünüyorum. Ekmek kırıntılarını çöpe atmasınlar. Bir miktar buğdayı kapı önlerine veya bahçelere bırakırlarsa, bu soğuk kış günlerinde yardım etmiş olurlar" dedi.      İnsanlık görevi olarak sokaktaki aç kalan hayvanları sahip çıkmak  mantığının ağır gelir haber her zaman yapılır ama aç bir sokak hayvanının karnını doyurmak her zaman yapılmıyor, vatandaşlar ilgilenmiyor. Onlarda canlı, evdeki süs bitkisine su veren insanlar sokaktaki canlı hayvanlara da yemek versin, aç bırakmayalım" ifadesini kullandı.
Denizli Çameli İlçesi'nde Gazeteci Sezgin Özemdir, örnek davranış sergileyerek yoğun kar nedeni ile örtülen doğada yem bulma sıkıntısı çeken hayvanlar için yem bıraktı. Özdemir, bu örnek davranışı sergilerken vatandaşları bu konuda duyarlı olmaya davet etti.

Özdemir, "İlçemizde kar yağışı sebebiyle doğa kar örtüsü ile kaplandı. Bu yüzden kuşlar yiyecek bulmakta sıkıntı çekiyor. Herkesin bu konuda duyarlı davranarak yiyecek bırakması gerekir.”Bende bu konu hassasiyetini dile getirmek için ilçenin muhtelif yerlerine yem bıraktım.

 

 

Özellikle yerleşim yerlerindeki vatandaşlarımız, kendi çapında iyilik yapabileceklerini düşünüyorum. Ekmek kırıntılarını çöpe atmasınlar. Bir miktar buğdayı kapı önlerine veya bahçelere bırakırlarsa, bu soğuk kış günlerinde yardım etmiş olurlar" dedi. 

 

 

İnsanlık görevi olarak sokaktaki aç kalan hayvanları sahip çıkmak  mantığının ağır gelir haber her zaman yapılır ama aç bir sokak hayvanının karnını doyurmak her zaman yapılmıyor, vatandaşlar ilgilenmiyor. Onlarda canlı, evdeki süs bitkisine su veren insanlar sokaktaki canlı hayvanlara da yemek versin, aç bırakmayalım" ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.