"Doğaçlama Ve Skeç Fabrikası" Çivril'de

KÜLTÜR 20.12.2019 - 14:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

"Doğaçlama Ve Skeç Fabrikası" Çivril'de

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Tiyatro Kulübü'nün "Doğaçlama ve Skeç Fabrikası" tiyatro oyunu, Çivril Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü'nün düzenlemiş olduğu etkinlik çerçevesinde tiyatro severlerle buluştu.          Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Tiyatro Kulübü'nün "Doğaçlama ve Skeç Fabrikası" tiyatro oyunu, Çivril Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü'nün düzenlemiş olduğu etkinlik kapsamında tiyatroseverlerle buluştu. Şevkiye Özel Fen Lisesi Konferans Salonu'nda gösterime sunulan "Doğaçlama ve Skeç Fabrikası" tiyatro oyununa halk yoğun ilgi gösterdi. Programda konuşan Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, "Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin tiyatro grubunu her ay Çivril de görmek istiyoruz. Umarım siz de bu düşünceye katılıyorsunuzdur. Salonda ilk defa tiyatroya gelen, ilk defa tiyatro gören çocuklarımız var. Sizler sayesinde bu çocuklarımız daha çok tiyatro oyunu görürler. Ben Çivrilli çocuklarımız adına sizlere çok çok teşekkür ederken, Osman Başkanımıza da selamlarımı saygılarımı iletiyorum." dedi. Program sonunda Niyazi Vural, doğaçlama ve skeç fabrikası" adlı oyunun yönetmeni Memduh Bozbay'a çiçek takdim etti. Ardından oyunu izlemeye gelen tiyatroseverlerle fotoğraf çektirdi. "Doğaçlama ve skeç Fabrikası" adlı oyun kursiyerlerin tamamen kendi ürettiği doğaçlama oyunlarla oluşan ve daha sonra skeçlere çevrilen her bölüm farklı skeçleri seyirciye sunan izleyiciye 'Katharsis Yöntemi' uygulayan interaktif doğaçlama tiyatro gösterisidir.    

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Tiyatro Kulübü'nün "Doğaçlama ve Skeç Fabrikası" tiyatro oyunu, Çivril Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü'nün düzenlemiş olduğu etkinlik çerçevesinde tiyatro severlerle buluştu.

        

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Tiyatro Kulübü'nün "Doğaçlama ve Skeç Fabrikası" tiyatro oyunu, Çivril Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü'nün düzenlemiş olduğu etkinlik kapsamında tiyatroseverlerle buluştu. Şevkiye Özel Fen Lisesi Konferans Salonu'nda gösterime sunulan "Doğaçlama ve Skeç Fabrikası" tiyatro oyununa halk yoğun ilgi gösterdi. Programda konuşan Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, "Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin tiyatro grubunu her ay Çivril de görmek istiyoruz. Umarım siz de bu düşünceye katılıyorsunuzdur. Salonda ilk defa tiyatroya gelen, ilk defa tiyatro gören çocuklarımız var. Sizler sayesinde bu çocuklarımız daha çok tiyatro oyunu görürler. Ben Çivrilli çocuklarımız adına sizlere çok çok teşekkür ederken, Osman Başkanımıza da selamlarımı saygılarımı iletiyorum." dedi. Program sonunda Niyazi Vural, doğaçlama ve skeç fabrikası" adlı oyunun yönetmeni Memduh Bozbay'a çiçek takdim etti. Ardından oyunu izlemeye gelen tiyatroseverlerle fotoğraf çektirdi. "Doğaçlama ve skeç Fabrikası" adlı oyun kursiyerlerin tamamen kendi ürettiği doğaçlama oyunlarla oluşan ve daha sonra skeçlere çevrilen her bölüm farklı skeçleri seyirciye sunan izleyiciye 'Katharsis Yöntemi' uygulayan interaktif doğaçlama tiyatro gösterisidir.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.