Doğumunun 94. Yılında Erbakan özlem ve rahmetle anılıyor

DENİZLİ 29.10.2020 - 15:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Doğumunun 94. Yılında Erbakan özlem ve rahmetle anılıyor

Şuurlu Öğretmenler Derneği Denizli Şubesi (ÖĞ-DER) 29 Ekim 1926’da dünyaya gelen 54. Hükümetin Başbakanı ve Milli Görüş Lideri Prof.Dr. Necmettin Erbakan’ı unutmadı.     29 Ekim 1926 tarihinde dünyaya gelen Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan, doğumunun 94. sene-i devriyesinde rahmetle, özlemle ve minnetle anılıyor.       Erbakan’ın doğum günü dolayısıyla Denizli ÖĞ-DER tarafından yayınlanan mesajda şu ifadelere yer verildi; Sırat-ı Mustakim üzere bir hayat yaşayan Erbakan Hoca, 1969'da başladığı 42 yıllık ilim, fikir, siyaset, devlet ve dava adamlığını vefatına dek istikamet üzere sürdürdü.    Erbakan Hoca, tüm insanlığın saadeti doğrultusunda çalışmalar yürütürken, Siyonist İsrail Rejimi ve ırkçı emperyalizm ile mücadelenin de sembol isimlerinden biri oldu.     29 Ekim 1926 tarihinde dünyaya gelen ve 27 Şubat 2011’de Hakk’ın rahmetine kavuşan Erbakan Hoca, Şuurlu Öğretmenler Derneği başta olmak üzere tüm Müslümanlar tarafından hayırla yad edilmeye devam ediyor.      

Şuurlu Öğretmenler Derneği Denizli Şubesi (ÖĞ-DER) 29 Ekim 1926’da dünyaya gelen 54. Hükümetin Başbakanı ve Milli Görüş Lideri Prof.Dr. Necmettin Erbakan’ı unutmadı.  

 

29 Ekim 1926 tarihinde dünyaya gelen Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan, doğumunun 94. sene-i devriyesinde rahmetle, özlemle ve minnetle anılıyor.  

 

 

Erbakan’ın doğum günü dolayısıyla Denizli ÖĞ-DER tarafından yayınlanan mesajda şu ifadelere yer verildi; Sırat-ı Mustakim üzere bir hayat yaşayan Erbakan Hoca, 1969'da başladığı 42 yıllık ilim, fikir, siyaset, devlet ve dava adamlığını vefatına dek istikamet üzere sürdürdü. 

 

Erbakan Hoca, tüm insanlığın saadeti doğrultusunda çalışmalar yürütürken, Siyonist İsrail Rejimi ve ırkçı emperyalizm ile mücadelenin de sembol isimlerinden biri oldu.  

 

29 Ekim 1926 tarihinde dünyaya gelen ve 27 Şubat 2011’de Hakk’ın rahmetine kavuşan Erbakan Hoca, Şuurlu Öğretmenler Derneği başta olmak üzere tüm Müslümanlar tarafından hayırla yad edilmeye devam ediyor.    

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.