Dokumanın Başkenti Festivale Hazır

KÜLTÜR 01.07.2016 - 12:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Dokumanın Başkenti Festivale Hazır

denizli haber / denizli 20 haber / Dokumanın Başkenti Festivale Hazır

21 yıldır aralıksız olarak devam ettirilen Kızılcabölük Kültür, Sanat, Tekstil ve Moda festivali 22. kez yapılacak. Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Tavas Belediyesi’nin katkılarıyla Kızılcabölüklüler Vakfı tarafından organize edilen festival, 8-9-10 Temmuz günlerinde gerçekleştirilecek. Kızılcabölüklüler Vakfı Başkanı Osman Erkli,  8-9-10 Temmuz tarihlerinde yapılacak festivale tüm Denizlilileri davet etti.  8 Temmuz Cuma günü saat:18.00’de festival açılış etkinlikleriyle başlayacak olan festival,10 Temmuz Pazar akşamı tamamlanacak. 8 Temmuz Cuma günü; Kızılcabölük Yaşar Öncan İlkokulu Halk Oyunları Ekibi Gösterisi ve konuşmaların ardından festival açılacak. Aynı günün akşamı Saat: 21:00’de Özay Gönlüm Anısına düzenlenen“Özay Gönlüm Ses Yarışması” finalistleri sahne alacak. GeceAhmet Algün Konseri ile tamamlanacak. 9 Temmuz Cumartesi günü; akşam Saat:21.00’de”KızılcabölükHayalleri Defilesi” yapılacak. Ardından Hüseyin Kağıt Konseri gerçekleştirilecek. 10 Temmuz Pazar günü; Geleneksel 22. “İki Kaşık Bir Tabak” Keşkek ikramı ve Mevlidi Şerif sabah 08.00 ile 11.00 saatleri arasında yapılacak (Yer: A.Sami Uslu Mesire Alanı – Çamlık - Kızılcabölük). Saat: 12.00 - 17.00 saatleri arasında KızılcabölükOff-Road pistindeKızılcabölükOff-Road yarışları yapılacak. Aynı günün akşamında Saat 21:00’de Burak Karaçam konseri ile festival tamamlanacak. FESTİVALDE İLK KEZ OFF- ROAD YARIŞLARI OLACAK Kızılcabölüklüler Vakfı Başkanı Osman Erkli, Denizli’nin en uzun soluklu festivallerinden birini gerçekleştirdiklerini ifade ederek, Festivali bu yıl 22. Kez düzenlemekten dolayı mutlu olduklarını belirtti. Bütün Denizlilileri ve Egelileri festivale davet eden Erkli; “Kızılcabölük festivali hemşehrilerimiz için bir buluşma, bir hasret giderme, bir dayanışma günü olarak kabul ediliyor. Herkes programını, düğününü, sünnetini, iznini festivale göre düzenliyor. Festivalimiz yıllardan bu yana hiç aksamadan devam ediyor. Yöremizin en uzun süredir gerçekleştirilen festivali. Bu yılda geniş kapsamlı bir program hazırladık. İlk defa Festival kapsamında bu yıl Off-Road araba yarışlarını gerçekleştireceğiz. Festivalimize her yıl yoğun bir katılım oluyor. Bu yıl bayram sebebiyle daha da bir kalabalık olmasını, çevre il, ilçe ve mahallelerden de katılımın yoğun bir şekilde olacağını umuyoruz. KIZILCABÖLÜK’Ü GÖRME TANIMA İMKANI BULACAKLAR “Festival süresince İhtiyaç ve eğlence Stantları hizmet verecek. Kızılcabölüğümüze gelen vatandaşlar El sanatları ve Yöresel Ürünleri El dokuma atölyeleri, Hanife  ve Ahmet Paralı El Sanatları  ve Tekstil Müzesi, Müftüler Müzesi, Çarpına Müzesi, Killi Pınarı, Herakleia Hieronu gibi tarihi ve doğal yerler gezme ve görme imkanı da bulacak. Festival kapsamında bizlere destek veren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Kızılcabölüklüler Vakfı Yönetim Kurulu üyelerine ve Kızılcabölük Halkına çok teşekkür ediyorum. Bütün halkımız festivale davetlidir” dedi. 
denizli haber / denizli 20 haber / Dokumanın Başkenti Festivale Hazır

21 yıldır aralıksız olarak devam ettirilen Kızılcabölük Kültür, Sanat, Tekstil ve Moda festivali 22. kez yapılacak.

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Tavas Belediyesi’nin katkılarıyla Kızılcabölüklüler Vakfı tarafından organize edilen festival, 8-9-10 Temmuz günlerinde gerçekleştirilecek. Kızılcabölüklüler Vakfı Başkanı Osman Erkli,  8-9-10 Temmuz tarihlerinde yapılacak festivale tüm Denizlilileri davet etti.  8 Temmuz Cuma günü saat:18.00’de festival açılış etkinlikleriyle başlayacak olan festival,10 Temmuz Pazar akşamı tamamlanacak.

8 Temmuz Cuma günü; Kızılcabölük Yaşar Öncan İlkokulu Halk Oyunları Ekibi Gösterisi ve konuşmaların ardından festival açılacak. Aynı günün akşamı Saat: 21:00’de Özay Gönlüm Anısına düzenlenen“Özay Gönlüm Ses Yarışması” finalistleri sahne alacak. GeceAhmet Algün Konseri ile tamamlanacak.

9 Temmuz Cumartesi günü; akşam Saat:21.00’de”KızılcabölükHayalleri Defilesi” yapılacak. Ardından Hüseyin Kağıt Konseri gerçekleştirilecek.

10 Temmuz Pazar günü; Geleneksel 22. “İki Kaşık Bir Tabak” Keşkek ikramı ve Mevlidi Şerif sabah 08.00 ile 11.00 saatleri arasında yapılacak (Yer: A.Sami Uslu Mesire Alanı – Çamlık - Kızılcabölük). Saat: 12.00 - 17.00 saatleri arasında KızılcabölükOff-Road pistindeKızılcabölükOff-Road yarışları yapılacak. Aynı günün akşamında Saat 21:00’de Burak Karaçam konseri ile festival tamamlanacak.

FESTİVALDE İLK KEZ OFF- ROAD YARIŞLARI OLACAK

Kızılcabölüklüler Vakfı Başkanı Osman Erkli, Denizli’nin en uzun soluklu festivallerinden birini gerçekleştirdiklerini ifade ederek, Festivali bu yıl 22. Kez düzenlemekten dolayı mutlu olduklarını belirtti. Bütün Denizlilileri ve Egelileri festivale davet eden Erkli; “Kızılcabölük festivali hemşehrilerimiz için bir buluşma, bir hasret giderme, bir dayanışma günü olarak kabul ediliyor. Herkes programını, düğününü, sünnetini, iznini festivale göre düzenliyor. Festivalimiz yıllardan bu yana hiç aksamadan devam ediyor. Yöremizin en uzun süredir gerçekleştirilen festivali. Bu yılda geniş kapsamlı bir program hazırladık. İlk defa Festival kapsamında bu yıl Off-Road araba yarışlarını gerçekleştireceğiz. Festivalimize her yıl yoğun bir katılım oluyor. Bu yıl bayram sebebiyle daha da bir kalabalık olmasını, çevre il, ilçe ve mahallelerden de katılımın yoğun bir şekilde olacağını umuyoruz.

KIZILCABÖLÜK’Ü GÖRME TANIMA İMKANI BULACAKLAR

“Festival süresince İhtiyaç ve eğlence Stantları hizmet verecek. Kızılcabölüğümüze gelen vatandaşlar El sanatları ve Yöresel Ürünleri El dokuma atölyeleri, Hanife  ve Ahmet Paralı El Sanatları  ve Tekstil Müzesi, Müftüler Müzesi, Çarpına Müzesi, Killi Pınarı, Herakleia Hieronu gibi tarihi ve doğal yerler gezme ve görme imkanı da bulacak. Festival kapsamında bizlere destek veren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Kızılcabölüklüler Vakfı Yönetim Kurulu üyelerine ve Kızılcabölük Halkına çok teşekkür ediyorum. Bütün halkımız festivale davetlidir” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.