Dolar bozduran vatandaşa esnaftan çağrı

DENİZLİ 03.12.2016 - 09:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Dolar bozduran vatandaşa esnaftan çağrı

Dolar bozduran vatandaşa esnaftan çağrı / denizli haber / denizli 20 haber

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın millete ‘doları bozdurun’ çağrısı Denizli’de de yankı buldu. Lastik işletmecisi esnaf bu çağrıya kulak vererek dolarını bozduran müşterilerine, çeşitli avantajlar sundu.   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın “Yatağının altında döviz olanlar parasını altına dönüştürsün, TL'ye dönüştürsün. Türk lirası değer kazansın” çağrısına bir destek de esnaflardan geldi. Türkiye genelinde birçok esnaf gibi Denizlili bir esnafta bu kampanyaya destek verekek, dolarını bozdurup makbuzunu getiren vatandaşa önemli avantajlar sağlıyor.   Küresel piyasalarda dolar, ABD'de Cumhuriyetçi aday Donald Trump'ın seçimleri kazanmasının ardından hızlı yükseliş gösterdi. Sadece Türkiye'ye mahsus olmayan dövizdeki yukarı yönlü hareket karşısında hükümet, Türk lirasını özendirmek için önemli adımlar attı. Kamu ihalelerinde TL zorunluluğu başta olmak üzere, Rusya, Çin ve İran ile Türk lirası ticaretin artırılması, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) tahsilatlarını TL ile yapacak olması ve AVM ve ofis kiralarında Türk lirası kullanımının özendirilmesi için harekete geçildi.   Millete 'doları bozdurun' çağrısı   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Avrupa'nın en büyük otomotiv ticaret ve yaşam merkezi Otonomi'nin açılışını yaparken millete çağrı yaptı. Vatandaşa dövizi bozdurmalarını söyleyen Erdoğan “Yatağının altında döviz olanlar parasını altına dönüştürsün, TL'ye dönüştürsün. Türk lirası değer kazansın. Bu adımları atınca birilerinin oyunu bozulacak" dedi.   Tüm bu yaşanan gelişmelerin üzerine esnaf da harekete geçti. Dolar bozdurduğuna dair makbuz getiren vatandaşlara önemli imkanlar sunan esnaflar, böylelikle ülke ekonomisine katkı sağlamayı amaçlıyor.   DENİZLİLİ ESNAFTA BU KAMPANYAYA KATILDI İşte bu esnaflardan biri olan Denizlili işletmeci Resul Yanar isimli vatandaş, sosyal medya üzerinden duyurduğu ilanı ile 1 Aralık’tan sonra 100 dolar ve üzeri parasını Türk lirasına çeviren müşterilerine ve tüm Denizlilere indirim uygulanacağını belirtti. Resul Yanar, “ 1 Aralık itibariyle 100 dolar ve üzeri parasını Türk lirasına çevirdiğini makbuz ile belgeleyen müşterilerimize 60 lira olan yaz - kış lastiği değişimi ve balans ayarı ücretsizdir. Ayrıca Lassa - Bridgestone markalı kış lastiklerinde liste nakit fiyatı üzerinden %5 indirim uygulanacaktır” dedi.
Dolar bozduran vatandaşa esnaftan çağrı / denizli haber / denizli 20 haber

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın millete ‘doları bozdurun’ çağrısı Denizli’de de yankı buldu. Lastik işletmecisi esnaf bu çağrıya kulak vererek dolarını bozduran müşterilerine, çeşitli avantajlar sundu.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın “Yatağının altında döviz olanlar parasını altına dönüştürsün, TL'ye dönüştürsün. Türk lirası değer kazansın” çağrısına bir destek de esnaflardan geldi. Türkiye genelinde birçok esnaf gibi Denizlili bir esnafta bu kampanyaya destek verekek, dolarını bozdurup makbuzunu getiren vatandaşa önemli avantajlar sağlıyor.

 

Küresel piyasalarda dolar, ABD'de Cumhuriyetçi aday Donald Trump'ın seçimleri kazanmasının ardından hızlı yükseliş gösterdi. Sadece Türkiye'ye mahsus olmayan dövizdeki yukarı yönlü hareket karşısında hükümet, Türk lirasını özendirmek için önemli adımlar attı. Kamu ihalelerinde TL zorunluluğu başta olmak üzere, Rusya, Çin ve İran ile Türk lirası ticaretin artırılması, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) tahsilatlarını TL ile yapacak olması ve AVM ve ofis kiralarında Türk lirası kullanımının özendirilmesi için harekete geçildi.

 

Millete 'doları bozdurun' çağrısı
 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Avrupa'nın en büyük otomotiv ticaret ve yaşam merkezi Otonomi'nin açılışını yaparken millete çağrı yaptı. Vatandaşa dövizi bozdurmalarını söyleyen Erdoğan “Yatağının altında döviz olanlar parasını altına dönüştürsün, TL'ye dönüştürsün. Türk lirası değer kazansın. Bu adımları atınca birilerinin oyunu bozulacak" dedi.

 

Tüm bu yaşanan gelişmelerin üzerine esnaf da harekete geçti. Dolar bozdurduğuna dair makbuz getiren vatandaşlara önemli imkanlar sunan esnaflar, böylelikle ülke ekonomisine katkı sağlamayı amaçlıyor.

 

DENİZLİLİ ESNAFTA BU KAMPANYAYA KATILDI

İşte bu esnaflardan biri olan Denizlili işletmeci Resul Yanar isimli vatandaş, sosyal medya üzerinden duyurduğu ilanı ile 1 Aralık’tan sonra 100 dolar ve üzeri parasını Türk lirasına çeviren müşterilerine ve tüm Denizlilere indirim uygulanacağını belirtti. Resul Yanar, “ 1 Aralık itibariyle 100 dolar ve üzeri parasını Türk lirasına çevirdiğini makbuz ile belgeleyen müşterilerimize 60 lira olan yaz - kış lastiği değişimi ve balans ayarı ücretsizdir. Ayrıca Lassa - Bridgestone markalı kış lastiklerinde liste nakit fiyatı üzerinden %5 indirim uygulanacaktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.